Astrologie

Dit zijn de 3 leukste sterrenbeelden als ze dronken zijn

leukste-sterrenbeelden-dronken

Wanneer we een wijntje te veel op hebben, gaan we ons vaak anders gedragen. De een wordt heel luidruchtig en de ander valt in slaap in de club. Dronken zijn uit zich bij iedereen anders, maar met deze drie sterrenbeelden wordt het gegarandeerd een groot feest. Zij zijn het allerleukste als ze dronken zijn!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen overtreft alle sterrenbeelden als zij dronken zijn. Zonder alcohol is dit luchtteken al erg sociaal en hebben ze altijd een sterk verhaal om te vertellen, maar wanneer zij gaan drinken wordt dit alleen maar versterkt. Ben je op zoek naar de nieuwste gossip of de sappigste roddel? Dan ben je bij Tweelingen aan het juiste adres. Een shotje verder en ze vertellen alle geheimen die ze weten. De dag erna worden ze hier vaak nog mee geconfronteerd, maar de avond was tenminste wel geslaagd. Iedereen hing aan je lippen en je hebt er een heleboel nieuwe vrienden bij!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Is jouw bestie een Weegschaal? Dan herken je dit vast wel. Wanneer dit sterrenbeeld te diep in het glaasje heeft gekeken, krijgen zij een kleffe dronk. Ze spreken vanuit hun hart en laten met liefde hun affectie voor je zien. Knuffelen op de dansvloer, een kus op je mond of liefdesverklaringen uitdelen aan vreemdelingen. Het hoort er allemaal bij! De kans is wel groot dat ze dit de volgende morgen weer vergeten zijn, maar ze meende het wel.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Iedereen moet een keer in zijn of haar leven uitgaan met een Boogschutter. Dit vuurteken weet van alle sterrenbeelden het beste hoe zij moeten feesten als ze dronken zijn. Het duurt nooit lang voordat een Boogschutter de alcohol gaat voelen. Na twee biertjes gaan ze al een dance battle aan op de dansvloer en staan ze te zingen op de bar. Zij blazen het dak eraf. Denk maar niet dat je vroeg in bed ligt, want ze houden het de hele nacht vol. Pas wanneer je de club wordt uitgegooid is het tijd om naar bed te gaan. De volgende dag ben je niet aan te spreken, maar je hebt memories for life!