Fashion

Trend-alert! Dit zijn de leukste puffer jackets voor het najaar

puffer-jackets

De warmste dagen van het jaar zijn helaas voorbij en de temperaturen zijn alweer aan het dalen. Maar niet getreurd, want is onze ogen betekent dat tijd voor nieuwe trends! Bij het koude weer, hoort een warme cozy winterjas. En ook dit najaar staat in het teken van de puffer jackets. Oftewel, de gewatteerde jas. En deze trend zal niet snel voorbij gaan!

De leukste puffer jackets voor het aankomende najaar

We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

Never out of style

De puffer jacket zien we al een paar jaar voorbij komen en het is een trend die niet van plan is om snel weg te gaan. Alle bekende celebrities en fotogenieke influencers dragen de jassen nog steeds met trots. Een puffer is net even die edgy touch aan een basic outfit. Dit najaar gaan er allerlei verschillende modellen en kleuren puffer jackets langskomen. Wij hebben er hier een aantal voor jou op een rijtje gezet.

Felle kleuren

In Nederland voelt het najaar soms wat somber en grauw aan. Vrolijk de boel een beetje op en scoor een felgekleurde puffer jacket. Dare to be bold! Bijvoorbeeld barbie pink! Als roze niet helemaal jouw kleur is, kan je ook altijd gaan voor opvallend oranje of violet. Helemaal trending nu! Hoe amazing ziet Gigi Hadid eruit in deze lange roze puffer jacket?

Ander stiksel

De dikke gewatteerde jas heeft vaak een geruit of gestreept stiksel. Maar tegenwoordig zijn dat niet de enige modellen in de winkels. Kijk eens naar deze puffer jacket, de zelfde coole style maar toch net wat unieker. Doordat de stiksels vloeiend over de jas lopen, oogt ‘ie wat soepeler en vormt de jas makkelijker mee met je kleding en lichaam.

Lees ook:
Love it! Dit zijn dé trendkleuren voor het najaar van 2022

Aarde tinten

Heb je liever niet alle ogen op je gericht en zoek je een wat minder opvallende puffer. We got you! Aarde tinten zijn altijd al een trend geweest en óók deze zal nog even meegaan. Een mooie roest oranje of bruinige nude kleur past perfect tussen de verkleurde blaadjes in de herfst.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀