Films & Series

Binge-watchen maar: dit zijn de leukste kerstfilms op Netflix

kerstfilms-netflix

Over iets meer dan een maandje is het alweer kerst en wij kunnen niet vroeg genoeg in de stemming komen. Kan de kerstsfeer voor jou ook niet vroeg genoeg beginnen? Dan zijn dit de leukste kerstfilms op Netflix!

1. The Knight Before Christmas

The Knight Before Christmas is een hilarische, maar super romantische kerstfilm die je dit jaar écht (weer) moet kijken. Een ridder uit de Middeleeuwen, Sir Cole (Josh Whitehouse), belandt namelijk in 2019. Daar ontmoet hij lerares Brooke (Vanessa Hudgens), waar hij smoorverliefd op wordt. Hun grote verschillen leveren natuurlijk mega grappige situaties op. Het is misschien wel één van de leukste kerstfilms op Netflix en je moet ‘m zeker kijken dit jaar!

Watch on YouTube

2. The Princess Switch

Krijg jij geen genoeg van de films van Vanessa Hudgens? Dan moet je The Princess Switch dit jaar ook toevoegen aan je kijklijst. De nuchtere banketbakster Stacy doet mee aan een bakwedstrijd, waarvoor ze naar Belgravia afrijst met haar beste vriend en zijn dochter. Daar ontdekt ze dat ze heel erg lijkt op de toekomstige prinses van Belgravia en de twee besluiten tijdens de feestdagen van leven te wisselen. Vanessa Hudgens speelt zowel de prinses als Stacy en dit doet ze geweldig. Deze film moet je dus ook echt kijken dit jaar! Oh enne, er is ook een tweede en derde deel van te zien. Dat wordt binge watchen dus!

Watch on YouTube

3. Holiday Rush

Nog zo’n klassieker die dit jaar niet mag ontbreken van je kijklijst: Holiday Rush. Een alleenstaande vader verliest plotseling zijn baan als radio dj en gaat een financieel moeilijke periode tegemoet. Hierom moet hij, samen met zijn vier kinderen, bij hun tante gaan wonen en er staat hun een grote les te wachten. Deze film is all about de kerstgedachte: het gaat er niet om wát je hebt, maar om wie je hebt. Het is misschien wel één van de beste kerstfilms op Netflix!

Watch on YouTube

4. Love Actually

Je dacht toch niet dat we een lijstje met de beste kerstfilms op Netflix zouden maken zonder Love Actually? Dit is een echte klassieker die je ook dit jaar weer moet kijken. In Love Actually volg je het verhaal van verschillende mensen die tijdens de feestdagen op zoek zijn naar een partner. Dit gaat natuurlijk nooit zonder slag of stoot en dit levert prachtige momenten op. Wij gaan ‘m in ieder geval ook dit jaar weer kijken.

Watch on YouTube

5. Love Hard

Love Hard is een echt modern liefdesverhaal. Journaliste Natalie Bauer (Nina Dobrev) uit het Amerikaanse Los Angeles besluit naar de andere kant van het land te reizen om met Tag Abbott af te spreken; een man die ze via een dating app heeft leren kennen die het perfecte plaatje lijkt te zijn. Zodra ze daar aankomt, komt ze erachter dat ze gecatfisht is. De catfisher is een jeugdvriend van Tag en Natalie dringt aan om haar aan de echte Tag voor te stellen. Het is een hilarische romcom, die je echt gezien moet hebben.

Watch on YouTube

6. Holidate

Last but not least: ook Holiday is een film die je echt gezien moet hebben. Je kent het misschien wel: de vervelende vraag tijdens her kerstdiner wanneer je nou eindelijk een vriend thuis brengt. Sloane Benson (Emma Roberts) herkent dit ook en is he-le-maal klaar met deze vraag. Daarom besluit ze op zoek te gaan naar een date voor de kerstdagen. De man die ze meeneemt blijkt alleen wel héél leuk te zijn. Dit is echt zo’n lekker sappige romcom die niet van je kijklijst mag ontbreken!

Watch on YouTube

Beeld: love actually