Lifestyle

Dit zijn de 12 leukste kerstballen voor kerst 2022

kerstballen

Vorig jaar stapte we allemaal al een beetje af van de ‘perfecte’ kerstboom en besloten om er meer fun mee te hebben! Dit jaar kwamen er dan ook enorm veel grappige ornamenten op de markt. Wij hebben de 12 leukste kerstballen van 2022 op een rijtje gezet!

1. Sattie in de boom

We beginnen met Girlscene’s all-time favorite: de Satisfyer Pro kerstbal! We schreven er al eerder over, maar we vonden dat deze echt níét kon ontbreken uit dit lijstje. Geef het als cadeau aan je besties of hang hem zelf thuis in de boom. Voor €12,95 heb je dit spannende speeltje al in huis.

2. Vliegtuig maaltijd

Dit is wel een van de origineelste kerstballen ooit! Een glaasje just d’orange, een droog koekje en een klef broodje, het typische bordje dat je in het vliegtuig kan verwachten. HD Collection heeft zo een treetje nagemaakt als kerstbal, hilarisch! De Airline Meal-kersthanger kost € 17,95 bij de Bijenkorf.

3. Rookworst en tompouce

Ja, je leest het goed! Onze favoriete oer-Hollandse winkelketen HEMA brengt twee kerstballen op de markt in de vorm van hun bestsellers! De rookworst en de tompouce kan je samen scoren voor maar €8,75. Dat is nog eens een leuk prijsje 😉

4. Friet of patat

Dit jaar heeft Fred van Leer weer een geweldige kerstballen collectie uitgebracht in samenwerking met Shoeby. Zijn eigen boom is elk jaar weer een feestje om naar te kijken! Deze keer komt hij met een bal van zichzelf, een ontbloot bovenlichaam en een team friet of team patat kerstbal! Fred zet eindelijk een punt achter de jarenlange nationale discussie. Zeg jij friet of patat? Voor €12,99 hang jij jouw mening in de boom!

5. Frikandel speciaal

Bij een patatje hoort natuurlijk ook een lekkere vette snack! Wat dacht je van een frikandelletje speciaal? Bij de Bijenkorf bestel je deze spraakmakende hanger voor €15,95. Liever een kroket of kaassouflé? Die hebben ze ook in de webshop!

 

 

6. Kaasplankje

Bij de Bijenkorf hebben ze niet alleen de hilarische vliegtuig maaltijd kerstbal, maar ook een miniatuur kaasplank om in de boom te hangen! Hoe cute is deze kaasplank kerstbal? Voor €9,95 heb je er eentje in huis.

7. Bijenkorf

We hebben nu wel genoeg kerstballen in de vorm van eten gezien, we stappen over op deze schattige bijenkorf. Intratuin verkoopt deze leuke kerstbal al voor maar €3,79. Cute!

8. Eye Filmmuseum

Amsterdammers opgelet! Deze kerstbal is speciaal voor jullie. De Dutch Museum Giftshop verkoopt deze unieke bal in de vorm van het Eye-gebouw. Hoe gaaf is dat?! Er hangt wel een aardig prijskaartje aan dit bijzondere exemplaar. Maar dat is het waard, toch?

9. Van Gogh

Dit is een klassieker met een twist. Deze ronde kerstballen zijn misschien niet de meest leukste of grappigste van 2022, maar wel hartstikke mooi! Ze worden allemaal met de hand geschilderd, wow! Voor €26,95 per stuk heb je zo een unieke, bijzondere bal in huis. Gorgeous!

10. Paddestoel

Kijk nou hoe schattig deze kralen kerstbal is van Søstrene Grene! De leuke hobbywinkel verkoopt dit lieve paddenstoel hangertje voor maar €3,18. Haal jij hem deze kerst in huis?

11. Efteling kerstballen

Ben je op zoek naar iets bijzonders en vind je het niet erg om er wat meer voor te betalen? Dan is deze prachtige kerstballen-lijn wel wat voor jou! De Sissy-Boy heeft in samenwerking met de Efteling prachtige Droomvlucht-ornamenten uitgebracht. Dit handgemaakte pareltje kost je €39,99.

12. Vosje van vilt

Net zoals de kersthanger van de Søstrene Grene is dit hangertje ook niet gemaakt zoals vele kerstballen. Dit super lieve vosje is gemaakt van vilt. Bij de hippe winkel Dille & Kamille verkopen ze verschillende vilten diertjes, waaronder dus deze vos! Ze kosten €4,95 per stuk.

Beeld: pinterest