Lifestyle

Dit zijn de 6 leukste adventskalenders van 2022 die je sowieso wil scoren!

Roos-Sanne
leukste-adventskalenders

Eén van onze favoriete dingen aan kerst zijn toch wel de cadeautjes. Daarom vinden wij adventskalenders natuurlijk ook zo leuk! En bij de meeste winkels kun je er nú al eentje scoren. Wij hebben de zes leukste adventskalenders voor je op een rijtje gezet!

Dit zijn de zes leukste adventskalenders die je onder de boom wil deze kerst

Van spannende speeltjes tot lekkere chocolaatjes! Voor iedereen is er wel wat 😉

Rituals

Hou jij – of degene voor wie je de adventskalender koopt – ook superveel van skin- en self care? Dan is deze Rituals adventskalender helemaal voor jou. 24 dagen lang kun je super leuke mini’s van hun producten uitpakken. We weten allemaal hoe stressvol de feestdagen soms kunnen zijn, dus met deze adventskalender kun jij heerlijke rustmomentjes pakken! Je scoort ‘m hier.

LookFantastic

Ben jij niet alleen op zoek naar nieuwe skin care producten, maar ook de leukste make-up producten? Dan vind jij de adventskalender van LookFantastic waarschijnlijk helemaal het einde! Deze zit bomvol verzorgingsproducten en make-up must haves. Deze leuke adventskalender kun je hier krijgen!

Patisserie de Bijenkorf

Ook voor de snoepkonten onder ons is er een toffe adventskalender, namelijk de Patisserie adventskalender van de Bijenkorf! Al deze bonbons zijn handgemaakt en ze zijn onweerstaanbaar lekker. Daarnaast zijn deze heerlijke bonbons gemaakt van chocolade met het Cacao-Trace keurmerk, wat betekent dat ze duurzaam zijn geproduceerd. Ook nog goed voor het milieu en de cacaoboeren dus! Koop ‘m hier.

Vondels

Wist je dat je kerstballen niet alleen in de winkels kan kopen, maar je er ook 31 dagen lang uit een adventskalender kunt krijgen? Dit is een superleuk én creatief cadeau om aan iemand te geven. Koop deze adventskalender hier!

EasyToys

Wil jij je adventskalender dit jaar iets spannender maken? Dan is de adventskalender van EasyToys voor jou! In deze kalender staan de vijf zintuigen centraal. De kalender zelf heeft een mega luxe uitstraling door de smaragdgroene kleur in combinatie met de gouden details. Ook zitten er cadeautjes in voor haar, voor hem én voor koppels! Je scoort deze adventskalender hier.

Lees ook
Waarom het oké is om nu al een kerstboom in huis te halen

Tony’s Chocolonely

Als je dacht dat we maar één adventskalender voor de zoetekauwen hebben, heb je het fout. De Tony’s Chocolonely adventskalender is natuurlijk ook onmisbaar in dit rijtje! Geniet de dagen oplopend naar kerst iedere dag van een lekker chocolaatje. Deze adventskalender kun je hier kopen.

Bron: Cosmopolitan