News

Lesley Versprille heeft kritiek op nieuwe seizoen Ex on the Beach

lesley verpsrille over eotb

Lesley Versprille heeft twee jaar geleden meegedaan aan Ex On The Beach. Ze kijkt dan ook met veel plezier naar het nieuwe seizoen, maar ze heeft wel een duidelijke mening over de afleveringen die ze tot nu toe gezien heeft. Op Instagram geeft ze hierover haar mening.

Lesley Versprille

Lesley Versprille heeft meegedaan aan het zevende seizoen van het spraakmakende programma Ex On The Beach: Double Dutch. Als je dat seizoen hebt gezien dan ken je Lesley sowieso, ze is namelijk niet onopgemerkt gebleven en was zelfs een van de populairste kandidaten. Dit kwam doordat de realityster zich nergens voor schaamde en open en eerlijk alles zei wat ze dacht.

Inmiddels is Lesley enorm gegroeid op haar socialmedia-accounts. Ze houdt haar volgers op de hoogte van wat haar bezighoudt in het dagelijkse leven en ze verdient haar geld door middel van spannende kiekjes op het internet te plaatsen. Ook doet ze regelmatig vragenrondjes op Instagram, zodat haar volgers haar vragen kunnen stellen. Lesley Versprille geeft tijdens een van deze vragenrondjes dan ook haar mening over het nieuwe seizoen van Ex on the Beach.

Lees ook: 
Kijkers Ex On the Beach zijn verbaasd over leeftijd van nieuwe ex

Nieuwe seizoen Ex on the Beach

Lesley Versprille kreeg tijdens een vragenrondje op Instagram veel de vraag wat ze vindt van het huidige seizoen van Ex on the Beach. “De meest voorkomende vraag”, antwoordt ze. “Ik vind het heel leuk om naar te kijken, maar tegelijkertijd irriteer ik me ook aan hoe sommige mensen er alles aan lijken te doen zoveel mogelijk in beeld te komen… Dat vind ik persoonlijk een beetje jammer.” Ze wil de kandidaten ook nog een belangrijke les meegeven. “Als iedereen gewoon zichzelf zou zijn en niet zou overdrijven, zou ik het seizoen denk ik leuker vinden”, aldus Lesley. Wat vind jij van het nieuwe seizoen?

Beeld: Instagram: @lesley_versprille