News

Lesley Versprille openhartig over inkomsten: ‘Ik word minder relevant’

lesley-versprille

We kennen Lesley Versprille natuurlijk allemaal van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Dit heeft haar flink wat volgers op Instagram opgeleverd. Ze kan zich daardoor nu fulltime influencer noemen en verdient daar ook goed geld aan. In een interview met Fawry vertelt Lesley openhartig over haar inkomsten.

Geld verdienen met social media

Het is inmiddels wel duidelijk dat veel realitysterren geld verdienen via samenwerkingen met grote bedrijven. Door hun deelname aan realityprogramma’s groeit het bereik op hun sociale media vaak behoorlijk. Sommigen verdienen hier zelf zo mee dat ze het een fulltime baan kunnen noemen.

Lesley Versprille

Ook Lesley Versprille, die meedeed met Ex on the Beach: Double Dutch, heeft er flink wat volgers bij op Instagram. Ze begon daarnaast ook met het delen van spicy kiekjes van zichzelf op een 18+ platform. Ze heeft daar dan ook behoorlijk wat geld mee verdient. Onlangs was ze te gast bij Realitea en vertelde ze openhartig over haar inkomsten.

In het interview vertelde Lesley aan presentaror Fawry dat ze niet meer zoveel verdient als toen ze meedeed aan Ex on the Beach. “Het gaat wel minder. Ik merk dat ik minder relevant word”, deelde Lesley. “Na De Slechtste Chauffeur van Nederland merkte ik dat het heel erg omhoogging. Die link snap ik niet, maar nu gaat het weer een beetje naar beneden.” Ook vertelde ze dat haar hoogste maandsalaris 12.000 was. WOW! Inmiddels is dat dus wel wat gezakt, want Lesley vertelde dat ze ongeveer 8.000 euro per maand verdiend met het plaatsen van pikante foto’s van zichzelf.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Kijkers zijn helemaal klaar met EOTB-Maxim: ‘Ik ga hem cancellen’

Er is natuurlijk ook weer een nieuw seizoen begonnen van Ex on the Beach: Double Dutch, waardoor de aandacht nu vooral naar de nieuwe kandidaten gaat. Lesley geeft dan ook wel eerlijk toe dat ze iets meer zou kunnen doen om meer mensen naar haar 18+ profiel te trekken, maar dat wil ze liever niet. “Wil ik meer krijgen, dan zal ik bijvoorbeeld volledig uit de kleren moeten gaan. Maar dat doe ik niet, omdat mijn vader dat niet wil, dus gewoon uit respect voor mijn vader.”

Beeld: instagram: @lesley_versprille

Must reads 👀