Celebs

OMG! Lesley van Ex On The Beach heeft wel een hele bijzondere tatoeage

lesley-eotbdd

In seizoen zeven van Ex On The Beach: Double Dutch was Lesley een van de veelbesproken kandidaten. Lesley heeft inmiddels dan ook meer dan 180 duizend volgers op Instagram. Gisteren heeft ze tijdens een Q&A zelfs onthuld dat ze een tatoeage heeft laten zetten van Ex On The Beach!

Lesley heeft een tatoeage van Ex On The Beach laten zetten

Tijdens een Q&A op haar Instagram pagina, onthulde zij de nieuwe tatoeage.

Vragenrondje

Lesley besloot om een Q&A te doen met haar grote Instagram following. Ze kreeg verschillende vragen binnen, waaronder de vraag wat voor tatoeages ze allemaal heeft. Lesley reageerde hierop met een foto van haar nieuwe inkt. “Tot nu toe alleen deze!”, reageert ze. “De coördinaten van waar de Ex on the Beach villa stond”, laat Lesley weten. Op deze manier heeft Lesley een mooi aandenken aan haar tijd bij EOTBDD.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
OMG! Luca van Ex On The Beach ondergaat cosmetische ingreep

“Echt heel asociaal!”

Lesley kreeg een mega brutale vraag ingestuurd en ze vind hem zelf super asociaal. Er werd gevraagd of ze openstaat voor seksdates en Lesley was hier niet van gediend. “Ik krijg heel vaak van dit soort vragen”, begint Lesley. “Ten eerste vind ik dit gewoon echt heel asociaal! Ten tweede zal ik NOOIT van mijn leven afspreken met iemand die ik nog nooit heb ontmoet!”, maakt ze duidelijk. Ook vertelt ze dat ze alleen het bed induikt met jongens waarmee ze een klik voelt. “Niet zomaar random met een vreemde die in mijn DM slide…”, vertelt Lesley nog. Duidelijk!

Beeld: Instagram: @lesley_versprille

Must reads 👀