Celebs

OMG! Zo ziet Lena eruit na het verwijderen van haar lipfillers

Nicoline
lena-lipfillers

In Ex On The Beach was Lena een van de meest spraakmakende personages van het programma, maar als we terugkijken naar de beelden zien we een hele andere Lena. Zo heeft Lena onder andere haar lippen laten doen, maar die lipfillers heeft ze inmiddels ook weer laten verwijderen. 

Lena Ex On The Beach

In de podcast van Janice Blok, Fucked Up Social Life, vertelt Lena hoe ze na haar deelname aan EOTB ineens heel veel fame kreeg. Een plotselinge verandering in haar leven die haar enorm overviel. “Ik had het gevoel dat er te veel om mij heen gebeurde. Niemand had mij hierop voorbereid. En ondanks dat ik veel reacties kreeg, waren er gewoon te veel ogen op mij gericht”, vertelt ze tegen Janice.

‘Ik zag het nut niet meer’

Als Lena’s relatie dan ook stuk loopt, ziet ze het niet meer zitten. “Ik zat er op dat moment helemaal doorheen en was helemaal kapot van de breuk. Ik had er geen zin meer in eigenlijk.” Janice vraagt Lena waar ze precies geen zin meer in had. “Ja, in het leven. Ik zag het nut er niet meer van in om iets te doen en ik had niet het gevoel dat ik nog een doel had in het leven”, legt ze uit.

Verslaving

Door alle omstandigheden belandde Lena in een depressie en begon ze lachgas te gebruiken. Iets waar ze de gevolgen van onder ogen moest zien toen ze een auto-ongeluk kreeg waarbij ze onder invloed was. “Ik ben nu nog alles aan het verwerken, en binnenkort ga ik in therapie. De depressie was een opstapeling van allemaal gebeurtenissen, en het heeft tijd nodig om die een plekje te geven. Maar ik ben op dit moment al veel gelukkiger.”

Lees ook:
Montana Meiland deelt goed nieuws na break-up: ‘Je moet toch door’

Lipfillers verwijderen

Het nieuwe jaar staat voor Lena in het teken van positiviteit en het vinden van haar natural self. Gelukkig gaat het al steeds beter met de realityster, maar momenteel voert ze de nodige veranderingen door om beetje bij beetje de oude te worden. Één van die veranderingen is het laten verwijderen van haar lipfillers. Op TikTok deelt ze met trots het resultaat van haar nieuwe (of oude) lippen. Staat je prachtig Lena! We hopen dat 2023 een mooi jaar mag worden.

View post on TikTok

Beeld: Instagram: @lena.nhds