News

Au naturel: deze EOTB-ster verwijdert haar BBL en fillers

lena eotb verwijdert bbl en fillers

Na hun bekendheid door realityprogramma's laten veel sterren ingrepen aan hun lichaam doen, zoals lipfillers of borstvergrotingen. Hoewel velen daar trots op zijn, zijn er ook realitysterren die achteraf spijt krijgen van hun beslissing. Deze EOTB-ster laat haar volgers op Instagram weten dat ze haar "gebrainwashte" keuze terugdraait.

Lena van Ex On The Beach

“Lena, Lena, Ex On The Beach!” Lena Semenova werd bekend door haar deelname aan Ex On The Beach: Double Dutch in 2018. Als je haar niet herkent uit dit programma, ken je haar misschien van Echte Meisjes In De Jungle, waar ze om de minuut plotseling omviel. De oorzaak hiervan was haar Brazilian Butt Lift. Kijkers van het programma lachten erom, maar voor Lena was het geen lachertje.

Eerder deelde Lena dat ze haar lipfillers heeft laten verwijderen en deelde ze haar transformatie op Instagram.  “Zo ben ik sinds 2019 begonnen met lipfillers en heb ik nu toch besloten om back-to-basic te gaan. ALLES ERUIT!”, vertelde ze. Gisteren liet de realityster op haar Instagram weten dat ze haar andere beslissingen ook wil terugdraaien en dat ze heeft besloten om haar borsten en billen te verkleinen.

Gebrainwasht en verminkt

Eerder vertelde Lena in het Belgische programma Chasing Beauty dat zowel zij als haar moeder ‘verminkt’ zijn door hun plastisch chirurg. Naast tweemaal een Brazilian Butt Lift (BBL) heeft de realityster ook haar borsten laten vergroten. Inmiddels heeft ze die weer laten verkleinen en geprobeerd de Brazilian Butt Lift ongedaan te maken. “De tweede arts heeft mij écht verpest”, zegt ze. “Ik kon niet meer normaal lopen, omdat mijn lichaam zo uit verhouding was. En op mijn rug liggen? Dat kon ik ook wel vergeten met die opgepompte kont.” Na deze vervelende ervaring waarschuwt Lena jonge vrouwen voor de gevolgen van deze ingrijpende operaties en wil ze hen bewust maken van de risico’s.

Lena vertelde dat ze haar operaties heeft laten doen door de negatieve invloed van sociale media op haar lichaamsbeeld. “Ik was zo gebrainwasht door alles wat ik daar zag”, zegt ze. “En omdat ik bekend was van Ex on the Beach: Double Dutch kreeg ik opeens berichten van verschillende klinieken. Als ik reclame maakte, kreeg ik de operatie gratis. Ik heb op één van hen ja gezegd, en zo begon het balletje te rollen.”

”Niet een operatie wat jullie van mij gewend zijn”

Op Instagram laat Lena aan haar volgers weten dat ze is geopereerd aan haar billen en borsten.” Goshh! Waar zal ik beginnen?”, begint ze onder haar post. Ze vertelt dat ze weer een operatie heeft gehad. ”Niet een operatie wat jullie van mij gewend zijn, namelijk een bil-en borstverkleining. Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen, aangezien ik zo slecht in mijn vel zat. Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden.” Verder deelt ze dat ze blij is met het resultaat en dat ze binnenkort nog meer resultaten met ons zal delen.

View post on Instagram
 

Lena ontvangt positieve reacties onder haar Instagram post. Zo reageert Ex On The Beach-deelneemster Stacy Leirens met ”Trots op jou schat ❤️ looks so much better! 🔥” en reageert Echte Meisjes In De Jungle-winnares Kelly Heruer met ”Trots op je babe❤️❤️”. Wij zijn ontzettend blij voor Lena dat ze deze keuze heeft gemaakt en hopen dat ze zich snel beter in haar vel zal voelen als een natural beauty.

Beeld: Instagram @lena.nhds