Celebs

EOTB-Lena ondergaat alwéér cosmetische ingreep: ‘Vet weghalen’

lena cosmetische ingreep

Lena Semenova heeft meegedaan aan verschillende realityprogramma's. Dat zij niet vies is van cosmetische ingrepen is inmiddels wel bekend. De realityster heeft in 2020 nog een BBL laten doen, maar daar heeft zij nu achteraf spijt van. Daarom ondergaat Lena alweer een cosmetische ingreep. Zij vertelt hier zelf meer over in een interview met VROUW Magazine.

Lena Semenova

Wij kunnen Lena kennen van haar deelname aan Ex On The Beach. Zij deed mee in 2018 aan dit spraakmakende programma. Zo was te zien dat de toen 22-jarige Lena uit de zee kwam om haar ex te verrassen. Ze bleef niet onopgemerkt, want zij zorgde voor veel drama in de villa. Ook hebben we Lena kunnen zien in het programma Echte Meisjes in de Jungle en veel kijkers waren verbaasd over hoe ze er uitzag. Doordat de realityster in 2020 een BBL heeft laten doen, zag zij er heel anders uit. Lena heeft van deze operatie enorm veel spijt en ondergaat daarom alweer een cosmetische ingreep.

View post on Instagram
 

Cosmetische ingreep

In een interview met VROUW Magazine vertelt de realityster openhartig over haar Brazilian Butt Lift. De BBL van Lena kreeg tijdens haar deelname aan het programma Echte Meisjes in de Jungle veel aandacht. Vanwege de omvang van haar achterste kon de brunette amper op haar benen blijven staan en viel ze constant om, wat voor grappige beelden zorgden. Aan tafel bij Jinek maakte Lena eerder al duidelijk dat de oorzaak, naast haar BBL, een vitaminetekort was.

Nu laat Lena weten dat ze opnieuw een cosmetische ingreep zal ondergaan. Zij wil namelijk vet weg laten halen bij haar achterste. “Mensen kijken ernaar als ik op straat loop. Ze hebben te veel vet teruggezet op mijn achterste en heupen”, vertelt ze in het interview. “Ik wil nu weer vet laten weghalen, want het eerste wat ik zie als ik in de spiegel kijk zijn mijn rondingen.”

Lees ook:
Merel Beks van de Bachelor gespot met een nieuwe lover

Spijt

Ook de moeder van Lena geeft eerlijk toe in het interview dat het een beetje te veel van het goede is. “Ik heb vanaf het begin gezegd dat ze haar natuurlijke zelf moet blijven”, vertelt ze, al heeft Lena zich daar weinig van aangetrokken. “Ik ben ook benieuwd naar haar mening, maar door mijn koppigheid heb ik helaas te vaak mijn eigen wil doorgezet”, aldus Lena. Wij wensen Lena heel veel succes tijdens de operatie.

Beeld: Instagram: @lena.nhds

Must reads 👀