Food

Cheers! Zo maak je de lekkerste frambozenrosé met slechts 3 ingrediënten

Rosé is één van onze favo drankjes ever! Maar soms zijn we gewoon even toe aan een twist op onze reguliere drankjes. Daarom hebben wij dit weekend het recept van een enorm lekker drankje voor je klaarstaan. Namelijk de frambozenrosé; en het beste van alles is dat je er maar drie ingrediënten voor nodig hebt!

Met déze drie ingrediënten maak je de lekkerste frambozenrosé

Proost!

Frambozenrosé

Rosé is een drankje dat wij maar al te graag drinken. Het is dan ook een heerlijke, frisse, zoete alcoholische versnapering waar wij geen genoeg van kunnen krijgen! Ondanks dat het natuurlijk super lekker is om een glaasje gekoelde rosé op een warme zomerdag te drinken, kan dit ook een heerlijk drankje voor in de winter zijn.

Ben jij, naast reguliere rosé, ook fan van drankjes zoals de Aperol Spritz en Lillet? Dan hebben wij het perfecte recept voor jou gevonden. Namelijk de frambozenrosé! Het is een heerlijke, fruitige variatie op de standaard rosé die we regelmatig drinken. Daarnaast is die ook nog super makkelijk te maken: je hebt er slechts drie ingrediënten voor nodig!

Ingrediënten

  • 45 ml rosé Vermout (Belsazar);
  • 90 ml kombucha framboos (Karma of The Gutsy Captain);
  • 5 druppels cocktailbitters;
  • IJsblokjes;
  • Frambozen en muntblaadjes (garnering)

Lees ook
Het is bewezen! Samen wijn drinken maakt jullie vriendschap écht hechter

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Bereidingswijze

Zoals je misschien al wel kan raden door het korte ingrediëntenlijstje, is de frambozenrosé enorm makkelijk om te maken. Schenk als eerste de 45 ml rosé in een glas en doe het ijs erbij in. Voeg daarna de vijf druppels cocktailbitters toe. Doe er daarna 90 ml kombucha doorheen. Maak je drankje af door er een framboos en een aantal muntblaadjes aan toe te voegen. Zet eventueel nog een lekker schaaltje frambozen op tafel et voilà! Je hebt een heerlijk zomers – dat ook prima in de winter te drinken is, trouwens 😉 – drankje op tafel staan!

Bron: LibelleBeeld: Pintererst: @diaryofaTOgirl