Lifestyle

Lekker dobberen: HEMA verkoopt nu een tompouce luchtbed

hema-tompouce-luchtbed

HEMA staat natuurlijk bekend om de heerlijke tompoucen en dat melken ze graag uit. Zo hebben we eerder al geschreven over de tompouce nagellak en de tompouce koffer en nu hebben ze dus weer iets nieuws bedacht. Een tompouce luchtbed zodat je deze zomer in stijl kunt dobberen op het water.

HEMA

HEMA weet ondertussen wel dat wij dol zijn op alles wat te maken heeft met hun populaire tompoucen. Zo maakte de winkel ons al helemaal blij met tompouce nagellak en ook een prachtige tompouce koffer. En nu hebben ze dus weer iets heel leuks bedacht, speciaal voor de zomer. Op dit geweldige tompouce luchtbed zal jij namelijk echt de show stelen. Hoe leuk is dat?!

Tompouce luchtbed

Heb je altijd al willen weten hoe het is om op een tompouce rond te drijven? Dan hebben we goed nieuws voor je, want dat kan nu dus! HEMA heeft nu dit geweldige tompouce luchtbed in het assortiment. De boven-, zij en onderkanten hebben precies de kleuren van het heerlijke gebakje. Je zou er bijna honger van krijgen ;-).

Lees ook:
Voor mee op vakantie: HEMA verkoopt nu een tompoucekoffer

Specificaties

Het luchtbed is misschien niet spotgoedkoop, maar voor € 12,50 heb je wel een knalroze luchtbed waar je iedereen jaloers mee zal maken. Verder is het luchtbed UV-bestendig, kleurvast en gemaakt van sterk materiaal waardoor het langer meegaat. Zit er toch een gaatje in, gebruik dan de reparatiepleister en je kan zo weer veder dobberen. Daarom staat het garant voor uren dobber speelplezier. Dus waar wacht je nog op? Rennen naar HEMA!

Must reads 👀