News

Leendert is samen met déze vrouw uit B&B Vol Liefde gespot

leendert-bb-vol-liefde

Leendert kennen we natuurlijk allemaal van het populaire B&B Vol Liefde programma. Eerder bleek het al dat hij met meerdere dames contact had, maar nu is hij opeens samen met een andere kandidaat gespot uit B&B Vol Liefde.

Leendert B&B Vol Liefde

Helaas heeft Leendert niet de liefde gevonden met het programma B&B Vol Liefde. Eerder was het tussen Leendert en Thalia even gezellig, maar dat hield jammer genoeg niet lang stand. Toch had Thalia al snel weer een nieuw iemand op het oog. Thalia en Harry, schijnen namelijk wel iets te hebben. Maar wees niet getreurd, want het blijkt dat Leendert nu ook met een andere kandidaat uit B&B Vol Liefde gespot is.

Samen in Spanje

Leendert heeft dus nog niet de liefde gevonden, maar op het Instagram-account van Leendert zien we wel dat hij met iemand anders in Spanje is. Hij is nu met twee van zijn vrienden naar Spanje gegaan en op de Instagram post zien we dat ook Alexandra erbij is. Zij deed eerder in het programma mee, alleen kwam ze toen speciaal voor Walter.

Helaas was het tussen Alexandra en Walter niks geworden. Het was al een tijdje bekend dat Alexandra en Leendert contact met elkaar hadden. Onder de post vroeg iemand of ze hadden afgesproken om elkaar in Spanje te ontmoeten, maar dat was niet het geval. Leendert zegt namelijk dat het ook voor hem een verrassing was.

Al veel contact met Alexandra

Na de reünieaflevering had Leendert nog wat contact met Tamara van Martijn en ze hebben zelfs nog een paar dates gehad samen, maar hij had ook al veel contact met Alexandra van Walter. Het is dus wel heel toevallig dat ze elkaar in Spanje dan weer tegenkomen. Hoe leuk!

Of ze nu samen een relatie hebben is nog niet bekend, maar het zal vast wel gezellig worden met zijn allen daar in Spanje. Het lijkt ons in ieder geval heel exciting als er iets opbloeit tussen deze twee kandidaten. Want laten we eerlijk zijn, ze passen stiekem best goed bij elkaar.

Beeld: B&B Vol Liefde

Must reads 👀