Love

Dit is de leeftijd waarop de meeste mannen vreemdgaan

leeftijd-mannen-vreemdgaan

Vreemdgaan is natuurlijk een absolute no-go, maar helaas is er nog genoeg bedrog in relaties en dan zijn mannen veel vaker de boosdoener dan vrouwen. Lees vooral verder, want dit is de leeftijd waarop mannen meestal vreemdgaan!

Oudere mannen

Het zijn namelijk oudere mannen die het vaakst de fout in gaan. Daarom ligt de leeftijd voor mannen die veel vreemdgaan dan ook op zo’n 55 jaar oud, en dat komt voor het grootste gedeelte omdat er dan vaak veel huwelijken eindigen. Doordat mensen elkaar na zoveel jaar bijvoorbeeld gewoon helemaal niet meer begrijpen en uit elkaar gegroeid zijn, maar ook doordat mannen dan in een midlifecrisis zitten en vaak de neiging hebben om er met een veel jongere vrouw van door te gaan of iets spannends uit te proberen.

Jongere leeftijd

Bij vrouwen ligt de leeftijd waarop zij meestal vreemdgaan wel iets lager. Dit is namelijk als zij 45 jaar oud zijn, maar mannen wordt nu niet te enthousiast; want uit onderzoek blijkt ook dat de kans dat mannen vreemdgaan zeven procent hoger is dan bij vrouwen… Dit komt vooral doordat vrouwen eerst goed nadenken voordat zij vreemdgaan. Zo wegen vrouwen eerst de voor- en nadelen af en kijken zij naar de gevolgen van vreemdgaan, hierdoor is het gewoon veel minder aantrekkelijk om als vrouw vreemd te gaan. Terwijl mannen deze verantwoordelijke gevoelens een stuk minder hebben als het op vreemdgaan aan komt. Nu hoef je natuurlijk niet meteen je vriend aan de tand te voelen of hij vreemdgaat, want come on girls we moeten natuurlijk niet alle mannen over een kam scheren!

Beeld: pinterest