Films & Series

Om déze heftige reden besloot Laura Vlasblom Expeditie Robinson te verlaten

Laura-Vlasblom-Expeditie-Robinson

De Nederlandse zangeres en presentatrice Laura Vlasblom deed mee aan dit seizoen van Expeditie Robinson. Helaas moest ze een lastige beslissing maken vanwege gezondheidsproblemen. Wij leggen je de precieze reden uit waarom Laura Vlasblom Expeditie Robinson écht moest verlaten. 

Eliminatie

Alle deelnemers die meedoen aan Expeditie Robinson willen natuurlijk natuurlijk de finale halen. Zelf opgeven is dan voor de meeste ook geen optie, maar helaas had Laura geen keuze. Ze moest vanwege gezondheidsproblemen gedwongen het programma verlaten.

Gezondheidsproblemen

Helaas liep de deelname aan Expeditie Robinson voor Laura niet zoals ze had gehoopt. Al vrij snel kreeg ze namelijk heftige maagklachten. “Ik kreeg zo’n last en ik werd volgestopt met allerlei pillen en antibiotica. Het is natuurlijk heel gevaarlijk op zo’n eiland om iets te krijgen, met ontstekingen, vervelende dingen die je niet herkent in je eigen lijf”, vertelt ze aan RTL. Laura begon zich steeds meer zorgen te maken over haar klachten. Uiteindelijk maakte Laura een lastige maar verstandige beslissing om voor haar gezondheid te kiezen.

Lees ook:
Zien! Zo zag expert Eveline Stallaart van Married At First Sight er vroeger uit

Eilandraad

In de aflevering van maandagavond konden we allemaal zien hoe Laura aan haar teamgenoten vroeg of ze haar konden wegstemmen bij de eilandraad. Inmiddels zijn de klachten gelukkig over en weet Laura ook wat de boosdoener was voor haar maagklachten. “Het bleek een allergie te zijn voor olie. We hadden daar een soort olie waar we de rijst in bakten. Dat viel gewoon niet goed op mijn maag. Daar is dan ook geen antibiotica voor. Ik had geen idee dat ik daar allergisch voor was.” Achteraf gezien vindt Laura het jammer dat ze haar deelname moest beëindigen. Ze vertelde dat ze zichzelf niet in de finale had gezien, maar dat ze wel graag langer had willen blijven. “Het was gewoon heel vervelend”, aldus Laura.

Beeld: Expeditie Robinson

Must reads 👀