Celebs

Monica Geuze deelt mooi moment met Zara-Lizzy: ‘Zo dankbaar en fijn’

lars-veldwijk-monica-geuze

Monica Geuze deelt op haar Instagram dat ze weer herenigd is met Zara-Lizzy en Lars Veldwijk. Ondanks de split tussen Monica en Lars vier jaar geleden, kunnen de twee prima door één deur. Het co-ouderschap gaat Monica goed af, bewijst ze met deze lieve foto! 

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Het is inmiddels vier jaar geleden dat Monica Geuze en Lars Veldwijk, de ouders van Zara-Lizzy, uit elkaar gingen toen ze ruim één jaar oud was. Niet veel later vertrok Lars naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarrière bij de Zuid-Koreaanse club Suwon FC. Voor Monica betekent dit dat ze al bijna drie jaar alleen voor hun dochtertje zorgt, maar dit gaat de mooie presentatrice prima af. Zo is Monica inmiddels happy together met haar nieuwe lover Robbert en pakken zij samen de zorg voor Zara-Lizzy op. Maar ze moet natuurlijk wel contact houden met Lars vanwege hun dochtertje.

View post on Instagram
 

Co-ouderschap

Ondanks het feit dat Monica en Lars exen van elkaar zijn gaat dat co-ouderschap ze goed af. Wanneer Lars in Nederland is, spenderen ze soms zelfs wat tijd met z’n drieën. Iets wat voor het gezinnetje heel veel betekent. Monica en Lars kunnen dus prima door één deur. “Ik realiseerde me opeens dat wij ineens weer op zo’n vriendschappelijke en respectvolle manier met elkaar om kunnen gaan”, zei ze afgelopen oktober nog in een van haar vlogs. Monica vertelt dat dat een hele tijd niet zo is geweest, wat een grote rol speelde tijdens de break-up.

Lees ook:
Monica Geuze deelt ontroerend moment: Eindelijk weer herenigd

Dankbaar

“Zo dankbaar en fijn dat ouderschap ook los van elkaar, naast én met elkaar kan bestaan!”, schrijft Monica. Lars Veldwijk is momenteel dus in Nederland en eindelijk herenigd met zijn dochtertje. “Ik ben heel erg blij dat wij nu zo’n respectvolle band met elkaar hebben en ik hoop dat dat altijd zo blijft. Dat we op die manier samen Zara-Lizzy haar ouders kunnen zijn, zonder dat zij ooit het idee hoeft te hebben dat ze tussen ons in staat.” Monica legt uit dat zij als ouders nu eindelijk afspraken kunnen maken over tijdverdelingen, al blijft het natuurlijk lastig wanneer haar dochtertje bij Lars is. “Maar we zijn nu wel op een punt dat we zeggen tegen elkaar van, laten we die dag met z’n drieën gaan lunchen bijvoorbeeld. Dat geeft zoveel rust en ik was bang dat die rust er nooit zou komen. Tijd heelt echt een heleboel wonden.”

Beeld: Instagram: @monicageuze

Must reads 👀