Celebs

Lars Veldwijk is met deze BN’er op date geweest

lars-veldwijk-date

Lars Veldwijk, bekend als profvoetballer en natuurlijk ook als ex van Monica Geuze is volgens bronnen op date gespot met een BN’er. Ook zo benieuwd met wie Lars Veldwijk op date ging? Wij vertellen je er alles over!

Relatie

Al tijden hebben we niks meer gehoord over Lars Veldwijk op het gebied van de liefde, nadat zijn relatie met Monica Geuze ten einde liep. Monica daarentegen is sinds 2020 happily in love met vriend Robbert Kroese. Inmiddels hebben ze samen een huis gekocht en verbouwd en wonen ze daar, samen met Zara-Lizzy, de dochter die Monica met Lars kreeg.

Op date

Voetballer Lars Veldwijk was volgens JuiceChannel op date met Selma Omari. De twee zouden zijn gespot tijdens een etentje bij Secret Garden waar ze het meer dan gezellig hadden. “Het was overduidelijk dat de twee samen op date waren en daar niet als ‘vrienden’ zaten”, schrijft JuiceChannel.

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Dit is het nieuwe bekende vriendje van Riverdale’s Camila Mendes

Bronnen

Andere media hebben echter de afgelopen dagen gemeld dat Lars het gezellig zou hebben met een blonde dame. JuiceChannel schrijft bronnen te hebben gesproken rondom Lars die aangeven dat er niks speelt tussen de blonde dame en Lars.  Zij wilde enkel op de foto met de voetballer. Betekent dit dat er wel iets speelt tussen Lars en Selma of blijven het enkel geruchten? Wij zijn benieuwd hoe dit verder zal lopen!

Beeld: Instagram: @larsveldwijk

Must reads 👀