Beauty

Wink-wink! Met deze hacks krijg je prachtige lange wimpers

Geen stress als jouw wimpers nog niet die perfecte lengte hebben! Ik snap je struggle, maar ik ga vertellen hoe je die wimpers laat shinen als nooit tevoren. We hebben het over simpele dingen die je wimpers een boost geven zonder je portemonnee te belasten.

Dit zijn dé manieren om langere wimpers te krijgen

Oké, laten we eerlijk zijn, mascara is als een toverstaf voor je wimpers. Het is als een snelle upgrade die ze meteen langer en opvallender maakt. En die nep wimpers? Serieus, die zijn echt next level! Gewoon even plakken en voilà, je hebt meteen van die lange, dramatische wimpers. Instant glam, just like that, beauty. Maar laten we eens kijken hoe we die natuurlijke wimpers kunnen boosten en langere wimpers krijgen, zonder het gedoe van uren voor de spiegel te staan. Het draait niet alleen om de look, maar ook om hoe je je voelt gewoon puur en echt, zelfs als je voor die extra flair gaat. Dus, laten we ontdekken hoe we die eye-catching wimpers kunnen rocken, met of zonder de make-up magic! Ga maar op zoek naar die oude vertrouwde oliën, een klein beetje vaseline of misschien zelfs een aloë vera gel. Deze magische spulletjes kunnen echt wonderen doen voor jouw wimpers, en het beste is, je hebt het allemaal binnen handbereik. Dus waar wacht je nog op? Let’s make those lashes pop!

1. Glossy oil

Olie is echt de bom als je langere wimpers wilt! Pak een schoon mascaraborsteltje of een brow spoolie, doe er wat kokosolie of amandelolie op en swipe de olie dicht bij je wimperlijn. Elke dag is de key, zelfs na die crazy nights out. Wat krijg je dan? Dikker, langer en voller ogende wimpers! Pas wel op dat het niet in je ogen terechtkomt – been there, done that. Zo geef je je wimpers een natuurlijke boost. Soms gooi ik zelfs wat vaseline op mijn wimpers, maar hard bewijs dat het ze langer maakt is er niet.

2. Ga niet voor een waterproof mascara

Hoe rock je die superlange wimpers? Kijk, waterproof mascara is top wanneer het grijs en regenachtig is, maar als je die ultralange look wilt, is het slim om af en toe een break te nemen. Waterproof mascara kan behoorlijk heavy zijn voor je wimpers. Het is dikker, blijft harder plakken (duh) en is een pain om eraf te krijgen. Dat kan echt een impact hebben als je langere wimpers wil krijgen.

3. Maak je ogen voorzichtig schoon

Als je jouw wimpers een boost wilt geven, is dit dé sleutel: behandel ze als je kostbaarste bezit. Het begint allemaal met liefdevolle zorg voor je wimpers. Verwijder je make-up met zachtheid. Gebruik een zachte, oliehoudende reiniger die je mascara voorzichtig laat verdwijnen. Je kunt iets speciaals kopen, maar zelfs olijfolie of kokosolie van de supermarkt werkt prima. Breng wat olie aan op je vingers, masseer zachtjes rond je ogen en veeg alles weg met een washandje en lauw water. Zo haal je moeiteloos je make-up eraf en geef je je wimpers de liefde die ze verdienen.

4. Don’t forget, haal altijd je mascara eraf

Het is echt belangrijk, serieus! Voordat je je bed induikt, moet die mascara eraf. Gun je wimpers wat lucht ‘s nachts. Echt, je zult me dankbaar zijn in de ochtend. Gebruik een zachte make-up remover of micellair water om het weg te halen. En, na die avond uit, vergeet dan ook niet die mascara eraf te halen! Het is een kleine moeite en je voorkomt struggles in de ochtend.

5. Niet wrijven

Geen wild gedoe in je ogen als je die Instagram-waardige lange wimpers wilt hebben, toch? Die uitgebreide ochtend-wrijfsessies zijn echt een no-go. Ze kunnen je wimpers beschadigen en zorgen voor meer uitval dan normaal. En als je die volle, lange wimpers wilt behouden, is dat echt niet wat je wilt. Wil je wat liefde geven aan je oogleden? Natuurlijk, maar wees voorzichtig en houd je handen schoon. Behandel je wimpers als kostbare juweeltjes, en geloof me, ze zullen je belonen met die gewenste langere lengte!

6. Fake lashes 

Wil je een boost geven aan je wimpers? Of kan je gewoon niet wachten? Ongeduldig? Enter: fake lashes! Ze komen in allerlei stijlen en materialen, van supernatuurlijk tot mega dramatisch. Gewoon wat lijm, een steady hand, en je hebt meteen die next-level lash game. Perfect voor special occasions of wanneer je gewoon extra sparkle aan je look wilt toevoegen. Het vergt wat oefening om ze goed aan te brengen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zijn ze echt game-changers voor je oogmake-up. Just remember, gentle removal is key om je echte wimpers te sparen! Daar ga je zeker van knipperen!

7. Krul die wimpers

Wimpers krullen is als die extra touch-up voor je ogen, toch? Dus, voordat je die mascara aanbrengt, pak die wimperkruller. Het is als een magisch stokje dat je wimpers omtovert tot een prachtige, langere versie van zichzelf. Doe het rustig aan, je wilt ze niet over-krullen en het kan een beetje eng zijn de eerste keer, maar het resultaat is het waard. Het opent je ogen, geeft die mooie curve aan je wimpers, en laat je er klaar uitzien om de dag te veroveren. Dus, krullen maar!

8. Masseren maar!

Je wimpers een mini spa-sessie geven, dat is wat masseren voor ze doet! Pak je favoriete olie of moisturizer en geef die wimpers wat liefde. Het klinkt misschien gek, maar die massage stimuleert de groei. Het is als een wake-up call voor die wimperhaartjes, ze worden er blij van en groeien misschien zelfs sneller. Dus, next time als je je gezicht verzorgt, vergeet die wimpers niet.