Lifestyle

Deze tien dingen zul je vast herkennen als je in een lange relatie zit

lange-relatie

Zit jij in een lange relatie? Dan kennen jij en jouw lover elkaar vast door en door. Jullie kijken niet meer op van elkaars fratsen en zijn waarschijnlijk helemaal jezelf bij elkaar. Denk eens terug naar hoe je aan het begin met elkaar was en nu en je zult vast merken dat jullie samen een goed koppel zijn. 

Deze dingen herken je als je in een lange relatie zit

Jullie doen namelijk de volgende dingen als jullie samen zijn en dat maakt jullie allebei niks uit. Hier komt ‘ie…

1. Je weet precies wat hij gaat bestellen 

Of het nou in de cafetaria is of in de Chinees, jullie weten precies van elkaar wat jullie gaan bestellen. Of erger: jullie bestellen het voor elkaar zonder het te vragen. Jij weet namelijk precies in wat voor bui hij is.

2. Je kleed je niet meer mooi aan als je naar hem toe gaat 

Aan het begin zag je er altijd op en top uit, want wat zou die wel niet denken als hij die ene puist zag of die ene vlek in je broek. Nu weet je dat hij je goed vind zoals je bent, dus daar hoef je in ieder geval je best niet meer voor te doen.

3. Je plast met de deur open 

Jullie schamen je niet voor elkaar, dus ook niet als jullie op de wc zitten. Terwijl jij zit te plassen, bespreekt hij met jou de plannen voor vanavond. Jullie voelen je op je gemak bij elkaar.

4. Je weet precies wanneer hij niet eerlijk is 

Liegen? Geen sprake van! Jij weet precies wanneer hij niet eerlijk tegen jou is, dus dat hoeft hij niet eens te proberen. Gelukkig weet hij dat en is hij eerlijk tegen je.

5. Jullie durven alles tegen elkaar te zeggen

Vind jij dat zijn haar niet mooi zit na zijn kappersbeurt en vind hij dat je er die dag niet uit ziet? Dan zeggen jullie dat tegen elkaar, want no way dat hij zijn haar nog een keer zo knipt. Gelukkig hebben jullie begrip voor elkaar en mag je dat gewoon zeggen.

Lees ook
Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

6. Jullie weten de inlogcodes van elkaars telefoon 

Jullie hebben geen geheimen voor elkaar en mogen op elkaars telefoon kijken wanneer je wil. Als jij je telefoon niet bij de hand hebt, bel je gewoon met zijn telefoon. De inlogcode weet je toch al.

7. Jullie komen voor elkaar op als iemand kritiek op de ander heeft 

Jullie beschermen elkaar voor iedereen die jullie in de weg staat, want iemand die je lover beledigd, komt er niet in bij jou. Hij is wel meer waard dan dat en hij doet dat ook bij jou.

8. Je weet welke kledingmaat hij heeft

Het blijft een man en die weten nooit precies welke maat ze hebben als ze in de winkel staan. Gelukkig weet jij dat wel en schiet je hem te hulp en pak je de juiste maat van de stapel. Shoppen kunnen jullie als de beste.

Lees ook
Love birds opgelet! Dit zijn tips om je relatie spannend en leuk te houden

9. Jullie eten van elkaars bord 

In een restaurant bestellen jullie allebei een ander gerecht, zodat jullie van elkaars bord kunnen eten. Het is namelijk allemaal zo lekker en kiezen ho maar. Jullie hebben het liefste het eten wat van elkaars bord komt.

10. Het is normaal om elkaar 10 keer achter elkaar te bellen

Neemt hij niet op? Dan bel je hem gewoon nog een keer, want hij moet en zal opnemen. Ook als het niks ernstigs is, vinden jullie het allang normaal om zo vaak achter elkaar te bellen. Je bent niet beter gewend.

Beeld: pinterest