Lifestyle

OMG! Déze EOTB-deelnemer deed mee aan Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde

Aan het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde doen veel bekende Nederlanders mee, maar dit keer duikt er een oud Ex On The Beach-deelnemer op in het programma. Hij heeft zijn ware liefde nog niet gevonden en probeert het nu nog een keer.

Lang Leve de Liefde

Het populaire datingprogramma, Lang Leve de Liefde, is een programma waarin in twee mensen 24 uur gaan samenwonen. Op een prachtige locatie met alle luxe om je heen een nieuwe liefde vinden. Wie wil dat nou niet? Ook veel bekende Nederlanders gaan het avontuur aan en zo ook oud Ex On The Beach-deelnemer Rinke van Hal. Herken je hem nog?

Rinke deed vijf jaar geleden mee aan het spraakmakende programma Ex On The Beach. Hij heeft hier helaas niet de liefde gevonden, maar wel veel nieuwe herinneringen gemaakt. De realityster is inmiddels 29 jaar en probeert het nu vijf jaar later opnieuw bij Lang Leve de Liefde. Zijn date was de zeven jaar jongere Romy. Zij kregen de kans elkaar beter te leren kennen en dit ging erg goed, want de klik was er meteen. Rinke kon ook niet meer wachten om zijn date even een lekkere knuffel te geven.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Love is in the air! Esmee Cox is aan het daten met deze Love Islander

Ex On The Beach-deelnemer

Weet je even niet meer zo goed wie Rinke is? Dat begrijpen we en wij vertellen je waar je hem van kan herkennen. Rinke deed vijf jaar geleden mee aan Ex On The Beach en kwam de zee uitgelopen voor zijn ex Elodie.“Elodie was een scharrel voor mij, gewoon voor de gezelligheid”, liet hij in een interview weten, maar dat is niet alles! Rinke heeft namelijk nog wel meer spannende dingen meegemaakt. Maar gaat hij deze verhalen tijdens zijn date vertellen? Dat is de vraag.

Rinke heeft namelijk wel eens in spannende films gespeeld. OMG! Hij heeft het vijf jaar geleden wel eens aangekaart in een interview. “Spannend, want op het eerste moment kreeg ik hem niet omhoog natuurlijk. Maar uiteindelijk is het gelukt. Wel eenmalig, maar het is wel van m’n bucketlist af”, aldus Rinke. Wij zijn ieder geval erg benieuwd of het wat wordt tussen Romy en Rinke.