News

Zien! Lang Leve de Liefde-deelnemer gaat uit de kleren

Lang Leve de Liefde

In het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde gebeuren veel gekke en onverwachte dingen. Niet altijd zijn deelnemers blij met hun match, maar Iva en Myléne kunnen het ieder geval wel goed met elkaar vinden. Déze Lang Leve de Liefde-deelnemer gaat zelfs uit de kleren voor zijn date.

Lang Leve de Liefde

Het populaire datingprogramma, Lang Leve de Liefde, is een programma waarin in twee mensen 24 uur gaan samenwonen. Op een prachtige locatie met alle luxe om je heen een nieuwe liefde vinden. Wie wil dat nou niet? In het programma gebeuren veel gekke en onverwachte dingen. We zien ook vaak fragmenten voorbijkomen van het spraakmakende programma op Instagram of TikTok. Dit keer was er ook weer een hele bijzondere situatie, want deze Lang Leve de Liefde-deelnemer ging letterlijk uit de kleren voor zijn date.

Lees ook:
René en Annebel kiezen voor bijzonder thema tijdens bruiloft

Dinner voor twee

Iva en Myléne kunnen het goed met elkaar vinden en zijn duidelijk een goede match. Iva is zelfs zo onder de indruk van zijn date, dat hij een romantisch dinner voorbereid. Terwijl Myléne zich klaarmaakt voor de avond, versiert Iva de weg vanaf de slaapkamer tot de eetkamer met rozenblaadjes en kaarsjes. Vervolgens gaat hij zonder shirt, tussen de sushistukjes op de eettafel liggen. Hij verspreidt nog wat sushi over zijn lichaam en houdt een roos in zijn mond. Na alle voorbereidingen is hij klaar en mag Myléne komen. Zodra ze de brunette de kamer instapt, krijgen ze beide de slappe lach. “Ik dacht ik doe eens lekker gek”, zegt Iva. “We gaan vanavond sushi eten.” Gelukkig vindt Myléne het heel leuk van Iva, dat hij dit voor haar heeft gedaan. Wij kunnen na deze date bijna niet meer voorstellen dat deze twee lovebirds niet als match de deur uit stappen.

Beeld: Lang Leve de Liefde

Must reads 👀