Films & Series

Om déze reden wordt ‘de daad’ in Lang Leve De Liefde nooit uitgezonden

lang-leve-de-liefde

Een van onze favoriete programma’s is Lang Leve De Liefde. Het is heelijk om te zien hoe goed sommige mensen met elkaar matchen, terwijl anderen teleurgesteld zijn over de match. In de podcast van RTL Boulevard doet Luuk Ikink een boekje open over het programma. 

Lang Leve De Liefde

Het datingprogramma van Lang Leve De Liefde zorgt vaak voor hilarische, maar ook tenenkrommende tv-momenten. Daarom zitten we ook graag lekker op de bank te kijken naar deze ongemakkelijke dates. Maar waarom krijgen we eigenlijk nooit te zien wat er gebeurt als twee deelnemers samen het bed in duiken?

Luuk Ikink

Presentator Luuk Ikink laat in de podcast van RTL Boulevard weten dat er zeker wel veel pikante dingen gebeuren in het programma, maar dat deze niet uitgezonden mogen worden. “Om zeven uur worden er op de Nederlandse televisie geen pikante dingen uitgezonden. Dat mag niet. Dat vinden ze ordinair en er kunnen ook kinderen kijken, dus dat halen ze eruit.”

Lees ook:
Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien

Extended versie

Ook mede-presentator Rob Goossens is eigenlijk wel benieuwd naar deze pikante scènes na bedtijd. Hij wil dat er een ‘extended versie’ komt van het programma. “Dat die dan om middernacht uitgezonden wordt. Ik denk dat daar wel publiek voor is”, laat hij weten. Maar Luuk twijfelt of dat wel een succes zal worden. “Dan heb je wel weer minder mensen die eraan mee willen doen. Dan doet Truus uit Purmerend niet mee, hoor.”

View post on Instagram
 

Beeld: SBS6

Must reads 👀