Fashion

Dit zijn de 5 grootste laarzen trends van de herfst 2023

laarzentrends-herfst

Laten we eerlijk zijn: de herfst is het beste seizoen qua kleding. Je kan veel herfst themed outfits bij elkaar rapen en op de leukste manieren stylen; bijvoorbeeld door ze te combineren met leuke laarsjes. Dit zijn de grootste laarzen trends van het najaar!

1. Overknee laarzen

We beginnen met een klassieker: de overknee laarzen. Dit soort laarzen kunnen iedere outfit van een 5 naar een 10 brengen. Iets eraan is gewoon heel classy en stijlvol en de kans is groot dat je al een paar in je kast hebt liggen. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt met deze laarzentrend: zo kun je gaan voor een hoge, lage, smalle of brede hak, of kun je kiezen voor een nét overknee stijl of thigh high boots. Het is helemaal aan jou hoe je deze trend wil dragen!

2. Cowboy laarzen

Met de cowboy laarzen kan het twee kanten opgaan: of je vindt het he-le-maal geweldig, of je moet er niks van weten. Wij vallen in ieder geval onder de eerste categorie en zijn maar al te blij dat dit één van de grootste laarzentrends van de herfst is. De cowboy boots zien we nu inmiddels al een tijdje voorbij komen en ook dit najaar blijven ze helemaal hot. Ze zijn in het voorjaar mega leuk om te combineren onder een zomers jurkje, maar ook in de herfst kun je ze super stijlvol stylen. De cowboy laarzen gaan voorlopig dus nog nergens naartoe!

3. Kitten heels

Net als bij de cowboy boots, zijn ook de kitten heels een gevalletje you either love it or you hate it. Er zit verder niet echt iets tussenin. De kitten heels zijn op te merken aan hun korte, smalle hakje, vaak met een vrij smalle neus – net zoals bij een echte kitten. Wat we niet kunnen ontkennen is dat deze hakken heel chique zijn en perfect passen bij bijvoorbeeld een baan op het kantoor of voor een strenge dresscode. Vaak is de hak van een kitten heel vrij kort wat perfect is voor de meiden die er niet van houden om boven iedereen uit te steken. Plus, hierdoor zijn ze een stuk makkelijker om de hele dag in te lopen. Ideaal!

4. Biker boots

Ook voor de mensen die wel houden van een beetje een stoere kledingstijl zijn er natuurlijk meer dan genoeg opties als het om laarsjes gaat. In dit geval zijn de biker boots the way to go. En we hebben goed nieuws: deze zijn namelijk ook helemaal hot dit najaar! Ga jij ze combineren onder een leuke jeans of onder je favo rokje? Dat is het mooie aan biker laarsjes: ze staan eigenlijk overal wel leuk onder. Dit is dan ook een absolute must, waar iedereen wel een paar van in de kast moet hebben.

5. Slangenprint

Last but not least: ook laarszen met slangenprint gaan we dit najaar overal zien. En wij vinden het helemaal geweldig. Het is een lekker neutrale kleur, waardoor deze laarzen bij vrijwel iedere outfit leuk staan. Daarnaast zijn ze super classy en kunnen ze iedere basic outfit omtoveren tot een put together, goed uitgedachte look. Ook van deze laarsjes zou eigenlijk iedereen wel een paar in de kast moeten hebben.