Films & Series

Vanaf déze datum is de La Casa de Papel spin-off te zien op Netflix

la-casa-de-papel-spin-off

Het is bijna een jaar geleden dat het allerlaatste deel van La Casa de Papel op Netflix verscheen. Gelukkig maakte de streamingdienst bekend dat er een spin-off over het Berlin komt, zodat we nog meer kunnen genieten van deze geweldige serie. Maar wanneer kunnen we deze verwachten?

Spin-off

Vorig jaar plaatste Netflix een Tweet als aankondiging van de La Casa de Papel spin-off. “De overval mag dan bijna voorbij zijn, maar het verhaal gaat verder”, stond er in de tweet. Pedro Alonso, de acteur die Berlin speelt in La Casa de Papel, kruipt opnieuw in de huid van het geliefde personage voor een spin-off. Hij is de broer van de professor, het grote brein achter de beruchte overval. In LCDP komen we erachter dat hij een terminale ziekte heeft, en wordt al een deel van zijn verhaal verteld. Na de aankondiging was Netflix erg stil over de spin-off en fans vroegen zich af deze er nog wel zou komen.

Lees ook:
Bingen maar! Netflix kondigt 120 (!) nieuwe films en series aan

Trailer + releasedatum

Nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedeeld. Ook laten ze weten wanneer we de prequel op de streamingdienst kunnen verwachten. “De combinatie van liefde en een overval is niet altijd een slecht idee. Berlin, de spin-off van La Casa de Papel, komt in 2023 naar Netflix.” Ook nu nog geen exacte datum dus, maar we kunnen in ieder geval genieten van de eerste beelden.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

 Reacties

Fans zijn super enthousiast en laten dit ook weten. “Nice die gast was mijn favoriet uit de serie”, reageert iemand onder de Instagram post. “Weer iets om naar uit te kijken 👏😍”, laat een andere fan weten. “Ooh dit is wat we nodig hebben, de stijl en klasse van dat personage en de perfecte acteerprestatie van hem 🔥.” Wij zijn het helemaal met de fans eens en kunnen dan ook niet wachten totdat de spin-off op Netflix verschijnt.

Beeld: Netflix

Must reads 👀