Beauty

5 makkelijke manieren om je haar te krullen zonder hitte

krullen-zonder-hitte

Wil je graag makkelijk en snel je haar krullen zónder krultang? We've got you! Wij hebben 5 makkelijke manier om je haar te krullen zonder hitte voor je op een rijtje gezet.

1. Je haar krullen met een legging

Een hele populaire manier om je haar te krullen met hitte is met een legging. Leggings zijn een multifunctioneel kledingstuk die je casual kunt dragen met je favoriete jurkje en hakken. Maar het kledingstuk kan ook gebruikt worden voor het creëren van prachtige krullen. Deze techniek ging viral op TikTok en is inmiddels door miljoenen mensen nagedaan.

Verdeel je haar in twee delen en plaats de legging op je hoofd. Vervolgens wikkel je plukken haar om deze legging heen. Als je dat hebt gedaan, dan zet je dit vast met een elastiekje en ga je door naar de andere kant. En als laatste knoop je de legging vast op je hoofd en voilà! Super simpel, toch?!

Watch on YouTube

2. Je haar kneden

Heb je van jezelf al krullend haar? Dan is dit waarschijnlijk de beste manier voor jou! Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een zeezoutspray. Deze zijn te koop bij de drogist. Spray wat van deze spray op vochtig haar, vooral op de lengtes. Vervolgens kneed je in je haar, en zul je merken dat dit je haar veel textuur geeft. Deze techniek stimuleert je natuurlijke golven en creëert chic beach hair! 

Watch on YouTube

3. Vlecht je haar

Een andere techniek om je haar gemakkelijk te krullen zonder hitte is door je haar te vlechten. Je gebruikt geen hitte, maar krijgt toch een mooie slag in je haar. Win-win, dus! Vlecht je haar in de avond voordat je gaat slapen en haal deze de volgende ochtend weer los. Je kunt dan eventueel nog een haarolie aanbrengen om ervoor te zorgen dat het niet gaat kroezen.

Watch on YouTube

4. Gebruik haar rollers

Misschien ken je ze nog wel van je moeder of gebruik je ze zelf al langere tijd. Maar de haar rollers zijn perfect voor glamoureus krullen. Breng de haar rollers aan op vochtig haar, rol de rollers van onder naar boven en zet ze vast met een haarspeld. Laat je haar twee tot drie uur drogen en je hebt prachtige golven. Als laatste breng je haarlak aan om ze vast te zetten and your good to go! 

Lees ook:
Beauty-hack! Déze spotgoedkope haarolie gaat viral op TikTok

Watch on YouTube

5. Je haar krullen met sokken

En als laatste kan je je haar natuurlijk ook nog krullen met sokken. Knip het puntje van je sok af en rol deze op totdat je een donutvorm hebt. Maak van al je haar een staart bovenop je hoofd en haal deze vervolgens door de sok heen en maak hier een grote knot van. Laat deze ook weer even een paar uur zitten en je zult zien dat je prachtige krullen krijgt. Easy, toch?!

Watch on YouTube

Beeld: Pinterest