Lifestyle

Kruidvat verkoopt nu de perfect rituals dupe douchegel

kruidvat verkoopt rituals dupe

De laatste tijd zijn wij flink wat dupes tegengekomen van Rituals. Wij zijn namelijk dol op de producten van dit heerlijke merk, maar helaas zijn de meeste ook wel aan de dure kant. Gelukkig kun je nu ook een dupe kopen bij Kruidvat. Voor minder dan €2,- scoor jij een heerlijke douchegel die precies ruikt zoals de Rituals variant. Hoe fijn is dat?!

Rituals

Onze favoriete lijn van Rituals is zonder twijfel de Ritual of Mehr. Het heeft een friszoete geur van sinaasappels en is gemixt met een kruidige cederhout. Deze lijn van Rituals is geïnspireerd op de stralende kracht van de zon en geeft je een opgewekte energieboost. Het is het perfecte geurtje voor de zomer. Daarom is het geweldig nieuws, dat je bij Kruidvat nu dé perfecte dupe van deze douchegel kunt scoren. Normaal kost de douchegel van Rituals bijna €10,-, maar Kruidvat verkoopt de Rituals dupe voor minder dan €2,- met precies dezelfde geur.

Kruidvat douchegel

We hebben heel het internet weer afgestruind en kwamen op TikTok dé perfecte Rituals dupes tegen. Het account @folderz.nl deelde een video waarin ze verschillende douchegels van de Kruidvat laten zien met de tekst ‘Rituals dupe’. Wij waren gelijk mega excited en gingen op onderzoek uit. Al snel kwamen we erachter dat niet alle douchegels, Rituals dupes zijn. Gelukkig zit er wel één dupe bij die zonder twijfel dezelfde geur heeft als een Rituals douchegel.

Lees ook:
Dit zijn de lekkerste parfum dupes bij Zara van dit moment

De Happy Harmony douchegel van Kruidvat eigen merk is dé perfecte dupe. Deze douchegel heeft net zoals de Rituals of Mehr lijn, een heerlijke sinaasappel en cederhout geur. Ook de reacties onder de video zijn mega positief. “Die oranje ruikt echt bijna exact hetzelfde”, schrijft iemand. Wij zijn mega benieuwd en gaan de douchegel zeker uitproberen. Kruidvat verkoopt de Rituals dupe voor minder dan €2,-, dus waar wacht je nog op? Inslaan maar!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest