Lifestyle

Wil je zien! Kruidvat deelt hilarisch reclamebord bij aanbieding Satisfyer

kruidvat-reclamebord-satisfyer

De Satisfyer Pro is helemaal hip and happening dit jaar. Van spannend speeltje in bed, tot kerstbal en sleutelhanger. Elke meid gaat helemaal op in de hype en zo ook Kruidvat! Kruidvat heeft een geweldige aanbieding en deelt hierbij een hilarisch reclamebord van de Satisfyer.

Satisfyer hype

Van een spannend speeltje in de slaapkamer tot kerstballen en sleutelhangers, je kunt er niet om heen! Je ziet de Satisfyer Pro overal opduiken. Dit jaar heeft de beauty heel wat fame erbij gekregen. Meiden schamen zich er niet meer voor en praten steeds vaker over zelfliefde. Wist je dat wel 85 procent van alle vrouwen wel eens een sexy toy gebruikt onder de lakens? Hartstikke normaal dus!

Nu het taboe doorbroken is, spelen de winkels daar goed op in. Al eerder konden we een sattie voor in de boom scoren, een sleutelhanger maken én ook nog eens een kerstkaart met de pink lady op de voorkant versturen naar je vriendinnen! Nu komt Kruidvat ook om de hoek kijken met geweldige marketing.

Lees ook:
Let’s get spicy: bij Kruidvat kun je nu een Satisfyer adventskalender kopen!

Hilarische reclame

De Kruidvat in Leiden weet precies wat de jonge dames willen. Ze hebben een geweldige korting van wel 50% op de Satisfyer Pro en ze weten dit op de juiste manier te promoten. In de winkel staat het hilarische reclamebord met de dik gedrukte tekst “Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar”. Haha, geweldig toch? Daaronder staat nog in kleine lettertjes “(en de kerstman ook ;))”.

Niet alleen wij, maar ook de mensen in de comments kunnen er om lachen. Vriendinnen taggen elkaar en reageren “Top!!” met heel veel lachemoji’s. En “Daar ga je inderdaad een toontje hoger van zingen. Geweldig bedacht”, schrijft een andere volger. Het marketing team heeft wel enorm zijn best gedaan deze keer. We love it!

View post on Instagram