Astrologie

Om deze 5 redenen zijn Kreeften de beste partners

kreeft-beste-partner

De Kreeft staat natuurlijk vooral bekend om zijn gevoelige en emotionele kant. Oftewel, kwaliteiten die veel mensen zoeken in een relatie. Dit zijn vijf redenen waarom de Kreeft de beste partner is!

1. Empathie en inlevingsvermogen

Bij de Kreeft hoef je je nooit zorgen te maken dat ze je niet zullen begrijpen. Als iemand een goed inlevingsvermogen heeft, dan is het dit sterrenbeeld wel. Daarnaast zijn ze onwijs empathisch en zullen ze nooit iets doen om jou te kwetsen. Ze kunnen heel erg goed luisteren en zullen nooit genoeg krijgen van jouw problemen aanhoren. Dit maakt de Kreeft de beste partner om een relatie mee te beginnen!

2. (Over)beschermend

Naast heel empatisch, is de Kreeft ook ontzettend loyaal. Zodra je eenmaal een Kreeft aan de haak slaat, kom je niet zomaar van ze af. Je wordt heel belangrijk voor de Kreeft en hierom zullen ze alles voor je doen. Van nature is dit sterrenbeeld allesbehalve gewelddadig, maar als het gaat om hun geliefde te beschermen zijn ze tot alles in staat. En dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor je vrienden en familie. Want als iemand belangrijk is voor jou, is diegene ook belangrijk voor de Kreeft.

3. Open mindedness

Ben jij iemand die wel houdt van een beetje avontuur en out of the box denken? Dan is de Kreeft de beste partner voor jou. Allereerst zullen ze je nooit judgen. Geen enkel idee is te gek en de kans is groot dat de Kreeft hier ook wel open voor staat. Ze zijn namelijk heel erg meegaand en passen zich graag aan op hun partner. Daarnaast zijn ze, zoals eerder al genoemd, bereid om voor je door het vuur te gaan. Bij de Kreeft hoef je dus nooit bang te zijn dat je ideeën te bizar zijn, want dit maakt je alleen maar interessanter voor je Kreeft-partner.

4. Supportive

De Kreeft is zelf super ambitieus en kan het enorm waarderen wanneer hun partner dit ook is. Als jij met allerlei wilde plannen komt, zal de Kreeft dus ook de eerste zijn die dit aanmoedigt. Daarnaast zullen ze ook voor je klaarstaan wanneer je plannen mislukken of het anders loopt dan je had verwacht. In dat geval zijn ze ontzettend goed in troosten en weten ze je binnen no-time op te vrolijken. Het is alleen wel belangrijk dat jij ook supportive bent naar je lover, anders heb je kans dat de Kreeft wraakzuchtig wordt. En dat wil je natuurlijk ook niet.

Lees ook:
Deze drie sterrenbeelden zijn het meest wispelturig

5. Bomvol passie en liefde

Allerlaatst, misschien wel het belangrijkst wat je zoekt in een partner: de Kreeft zit bom-vol passie en liefde. Wanneer ze voor je gaan, doen ze dit 100%. Hun emoties voelen ze heel intens en vol passie, dus je hoeft niet bang te zijn dat de vlam snel uitwaait. Met een Kreeft blijft het leuk en spannend en voelt iedere dag als jullie eerste dag samen. Zodra de Kreeft jou binnen heeft gelaten, kom je niet meer van diegene af.

Beeld: Pinterest