Lifestyle

Door déze handverwarmer heb je nooit meer koude handen op werk

Danique

De lente is gelukkig alweer in zicht, maar we zullen toch nog een aantal weken met deze kou moeten dealen, maar met deze handwarmer heb je tenminste nooit meer koude handen op werk (of school!). 

Koude handen op kantoor

Als je een kantoorbaantje hebt of urenlang achter je computer zit op school, zal je merken dat het op de frisse dagen wel erg koud kan worden als je zo lang stil zit. Hoe hoog je de verwarming ook zet, je lichaam blijft door de minimale inspanning afkoelen. Het is goed om af en toe even weg te lopen van je bureau om wat beweging te krijgen, maar op de Girlscene redactie begrijpen we dat dit niet altijd mogelijk is. Vandaar dat we deze handige gadget graag met jullie delen!

Lees ook:
Wil je hebben! ALDI verkoopt spotgoedkope heteluchtventilator

Handwarmer

Het liefst zou je de hele dag met handschoenen achter je laptop zitten, maar handig is het zeker niet. Met van die dikke wanten of handschoenen is het natuurlijk onmogelijk om te typen of je muis te gebruiken. AliExpress kwam gelukkig met dé oplossing! De webshop verkoopt namelijk een super schattige handverwarmer zodat je nooit meer last zal hebben van koude handen tijdens het werk!

De handwarmer is een verwarming en een muismat in één. Je kunt de handwarmer dus over je muis heen doen en je hand erin, zodat die lekker warm blijft tijdens het scrollen. Wél kun je maar één hand tegelijk opwarmen, maar het is al beter dan niks, toch?! Deze gadget is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens enorm cute uit! Wie wil dit nou niet? Bestellen maar!

Beeld: aliexpress