News

Déze koppels gaan meedoen met Temptation Island: Love or Leave

koppels-temptation-island-2023

Het is bijna weer zover! Op donderdag 30 maart begint het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dit keer zijn er weer vier koppels afgereisd naar het prachtige Mexico om daar de ultieme relatietest aan te gaan. We stellen je graag aan de koppels voor die dit seizoen mee zullen doen aan Temptation Island: Love or Leave.

Evie en Mike

Het programma is voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike niet onbekend. In het eerste seizoen vonden zij als single geen liefde bij één van de toenmalige koppels, maar bij elkaar. Na de opnames sloeg de vonk al snel over en inmiddels zijn ze alweer 2 jaar gek op elkaar. Toch loopt het koppel tegen één heel belangrijk iets aan: hun lijnrechte gevoel voor een kinderwens. Evie wil ontzettend graag kinderen, in tegenstelling tot Mike.

Lester en Miriam

Voor de 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester is dit programma de ultieme relatietest. Het stel is inmiddels al 2,5 jaar een liefdeskoppel, maar hebben soms twijfels over hun relatie. Miriam kan snel jaloers zijn en Lester zou soms graag wat meer vrijheid willen. Zal jaloezie niet de overhand krijgen en komen Miriam en Lester er samen uit na dit avontuur?

Mitch en Iris

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn inmiddels drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social-media. Ze zijn onafscheidelijk en hebben samen een koophuis, een auto en twee katten. Ondanks het blindelingse vertrouwen mist Iris regelmatig intimiteit en romantiek. De twee vragen zich af of hun relatie sterk genoeg zal zijn, wanneer zij beiden omgeven worden door single’s op zoek naar de liefde.

Lees ook:
Dit is de reden dat Sylvia nog niet heeft gezoend in de Bachelorette

Shanta en Joël

De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het meteen raak en sindsdien is het koppel onafscheidelijk en kunnen zij niet meer zonder elkaar. Zowel Shanta als Joël zijn beiden nogal jaloers aangelegd. Dat zij allebei veel aandacht krijgen van het andere geslacht zorgt vaak voor de nodige frustraties.

Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf donderdag 30 maart wekelijks te zien bij Videoland. 

Beeld: videoland

Must reads 👀