Celebs

Dit bekende koppel gaat meedoen aan Temptation Island

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen begint? Dan hebben we goed nieuws voor je! Het nieuwe seizoen van Temptation Island komt er aan en dít is het eerste koppel dat meedoet. Het kan zijn dat je ze al kent! 😉

Temptation Island

In het nieuwe jaar zal Temptation Island op Videoland verschijnen. Wanneer dit precies is, is nog niet bekend, maar het eerste koppel heeft zich wel al gemeld! Evie van Vliet en Mike Kooten gaan het avontuur aan en zetten hun relatie op het spel in het nieuwe seizoen. Het roddelkanaal Juice Channel ontdekte dat deze love birds nu druk bezig zijn met de opnames van de populaire realityshow.

Opnames

Ook op de Instagram Stories van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels is bekendgemaakt dat de opnames zijn begonnen. Alle koppels zijn dus op dít moment aan het filmen en gaan de ultieme relatietest aan.

View post on Instagram
 

 

Lees ook:
Déze Temptation Island-ster is te zien in het nieuwe seizoen van EOTB

Mike en Evie

Als je een fan bent van het programma, zal je ze waarschijnlijk al kennen! Het koppel deed al eens eerder mee aan Temptation Island, maar dan als singles. Na de opnames vielen de twee voor elkaar en zijn sindsdien samen als stelletje. Mike is geboren in Haarlem en is aan het werk als dj en muzikant. Evie is een échte Rotterdammer die zichzelf omschrijft als ambitieus en sociaal. De blondine is momenteel aan het studeren voor haar communicatie diploma, maar in de tussentijd is ze druk bezig met haar eigen modebedrijf.

Verder zijn er nog geen andere koppels bekendgemaakt, maar wij zijn nu al erg benieuwd naar de nieuwe afleveringen in 2023!

Beeld: videoland

Must reads 👀