Films & Series

Zien! Dit is het eerste koppel van het nieuwe seizoen van MAFS

koppel-nieuwe-seizoen-mafs

Vanaf dinsdag 3 januari kunnen we weer genieten van een overvloed aan liefde in een nieuw seizoen van Married At First Sight. Om de fans alvast een tipje van de sluier te geven, is het eerste koppel van het nieuwe seizoen van MAFS bekendgemaakt! 

Married At First Sight

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight staat dus al klaar in de startblokken en de fans kunnen geen minuut langer wachten om hun favoriete datingprogramma weer te volgen. Gelukkig duurt het niet lang meer en kunnen we al op dinsdag 3 januari 2023 de serie streamen op Videoland of RTL4. De makers van de show vonden dat de kijkers wel een voorproefje verdienden. RTL Boulevard plaatst een sneak peek van het eerste koppel. En wij stellen ze graag aan je voor!

In de sneak peek zien we een glimp van de eerste bruiloft. Het is de beurt aan Nicole en Martijn om in het huwelijksbootje te stappen. “Ik heb al die tijd al geroepen: Ik ga er helemaal voor en dat ga ik blijven doen. Dus uiteraard hoop ik dat als ik hem aankijk, dat ik denk: Wauw. Ik zal er alles aan doen in ieder geval. Aan mij zal het niet liggen”, horen we de bruid zeggen. Dat beloofd veel goeds!

Lees ook:
Married At First Sight wordt komend seizoen dubbel zo leuk

Nicole en Martijn

Nicole luistert af bij de trouwzaal en hoort dat het aanwezige gezelschap de nieuwe man, Martijn, al heeft goedgekeurd. “Als ik de geluiden van binnen hoor, dan klinkt het heel erg gezellig daar”, aldus Nicole. Nu is het nog de vraag of de bruid hem óók goedkeurt! De gehele video waar wij kennismaken met het eerste stel, is te zien op RTL Boulevard. Wij zijn benieuwd naar de rest van de liefdeskoppels!

Beeld: rtl

Must reads 👀