Travel

Pak je koffers: je kunt nu voor 23 euro al vliegen naar Kopenhagen

kopenhagen-vliegen-23-euro

Voor slechts €23 een retourtje met het vliegtuig; klinkt bijna te mooi om waard te zijn, toch? Het kan dus echt! Voor dit spotprijsje vlieg je op en neer naar één van de mooiste hoofdsteden in Europa, namelijk Kopenhagen.

Kopenhagen

Staat de prachtige Deense hoofdstad Kopenhagen nog op jouw bucketlist? Dan hebben we goed nieuws! Voor slechts 23 euro kan jij met al je girls vliegen naar deze prachtige stad. We know, het klinkt te mooi om waard te zijn. Denemarken is namelijk een vrij duur land, dus hóé kan een retourtje met het vliegtuig zó goedkoop zijn? Via de website van VakantiePiraten kun je voor dit lage prijsje in mei heen en weer vliegen. Je reist dan via RyanAir en je vlucht vertrekt vanaf Düsseldorf. Vervolgens is het nog maar een anderhalf uurtje vliegen en je bent al in Denemarken.

Stedentripje

Kopenhagen is dé perfecte plek voor een leuke stedentrip. Het is een prachtige stad waar onwijs veel te doen is. Je kan natuurlijk gewoon de stad zelf ontdekken, lekker shoppen en leuke restaurantjes zoeken, maar er zijn nog zoveel andere activiteiten die je kan doen. Zo is er bijvoorbeeld een onwijs leuk pretpark, of kun je de prachtige haven bezoeken. Daarnaast is er ook een botanische tuin waar je doorheen kan lopen. Ook de stad zelf gewoonweg gorgeous. De leuke gekleurde huisjes en de nabij liggende natuurgebieden kunnen we urenlang naar kijken. Kopenhagen is dus echt dé perfecte bestemming voor een girls trip!

Lees ook:
Vakantie boeken? Op déze dag is dit het goedkoopst

Slaapplekken

Goed, nu we je hebben overgehaald de vliegtickets te boeken, is het tijd om na te denken over een slaapplek. En omdat je zoveel geld hebt bespaard op de reis, kun je er natuurlijk voor kiezen om een fancy hotel of luxe Airbnb te boeken, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het juist liever wat budget friendly houdt. In dat geval kun je een wat goedkoper hotel boeken, of in een hostel verblijven. Gelukkig zijn er eindeloze opties – ook voor de mensen die op hun geld moeten letten!