News

Kopen Zonder Kijken-kijkers verrast over uitspraak van makelaar Alex

kopen zonder kijken notaris

Maandag konden we weer genieten van een gloednieuwe aflevering van het populaire programma Kopen Zonder Kijken. Deze week zagen we dat het koppel Gijs en Sophie op zoek waren naar een eigen huis in de omgeving Groningen. Maar kijkers waren erg geshockeerd over de uitspraken van makelaar Alex.

Kopen Zonder Kijken

In het spraakmakende programma Kopen Zonder Kijken gaan koppels op zoek naar een nieuwe woning. Zij geven daarbij de aankoop en zoektocht volledig uit handen. Ook dit jaar doen er weer acht stellen mee, die alles overlaten aan Martijn Krabbé en zijn powerteam. De woningmarkt is veel veranderd in de afgelopen jaren. Daardoor is het tegenwoordig lastig om aan een huis te komen. Dit programma is voor velen de laatste hoop om een nieuwe woning te scoren. Deze week ging het over het koppel Gijs en Sophie, zij wilden graag een huis in Haren of Groningen. Het stel wilden daarvoor hun huurhuis in Amsterdam opzeggen. Maar Kopen Zonder Kijken-kijkers waren erg in shock over de uitspraak van makelaar Alex.

Uitspraak

De zoektocht naar een nieuwe woning is nog moeilijker dan verwacht. Iedere keer als zij een mooi huis gevonden hebben, worden ze telkens overboden. Makelaar Alex heeft daarom een tip voor het stel en geeft aan dat ze gewoon meer moeten overbieden. Kopen Zonder Kijken-kijkers zijn erg verbaasd om dit advies dat Alex geeft. Zij laten hun mening dan ook luid en duidelijk horen op Twitter.

Lees ook: 
De Roelvinkjes zijn binnenkort weer te zien op Videoland

Reacties

De reacties waren niet heel positief en veel kijkers waren het dan ook niet eens met het advies dat makelaar Alex het stel gaf. Zo reageert iemand met de reactie: “Eerste woning is pas maand geleden verkocht, ton overbieden dus niet nodig geweest.” En een andere kijker tweet met: “100.000 euro overbieden? Wel abnormaal veel hoor.” Wat vind jij van het advies van Alex?

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Kopen Zonder Kijken