Films & Series

Komt er nog een tweede Barbie-film?

barbie-film-pathe-thuis

De nieuwe Barbie-film is in no-time razend populair geworden en wij snappen wel waarom! Iedereen is momenteel in de ban van de barbiepop en we praten op de redactie van Girlscene ook nergens anders meer over. We zijn dan ook erg benieuwd of er ooit nog een tweede Barbie-film zal komen en op deze vraag heeft de regisseur van de film nu antwoord gegeven.

Barbie-film

De film over de populaire Barbie pop met in de hoofdrollen Margot Robbie en Ryan is nu al een mega groot succes. Zo groot dat deze film in de eerste dagen dat deze in de bioscoop draaide al meerdere wereldrecords heeft gebroken. Dus het zou daarom ook niet zo gek zijn als er binnenkort ook een tweede Barbie-film in de bioscoop zal verschijnen. Maar hoe denkt de regisseur van de film, Greta Gerwig, daar eigenlijk zelf over?

Greta Gerwig

Greta Gerwig heeft in een interview met The New York Times laten weten dat ze waarschijnlijk geen tweede deel zal maken van de Barbie-film. En dat stelt heel veel fans teleur. “Ik heb na elke film dat gevoel: dat ik nooit meer een nieuw idee over dit specifieke onderwerp ga krijgen. Ik heb alles verteld dat ik over Barbie wil vertellen”, aldus Greta.

Lees ook:
Wie was de oude vrouw die verscheen in de nieuwe Barbie-film?

Maar er zijn ook andere geruchten die ons vertellen dat er wel al gepraat is over een nieuwe Barbie-film. Het was namelijk Margot Robbie die in een interview met Time liet weten dat er zeker wel gepraat is over een vervolg van deze populaire film. “Maar het kan nog een miljoen verschillende kanten opgaan”, liet Margot destijds weten. We moeten dus maar hopen dat was Margot Robbie zegt waar is en er inderdaad nog een vervolg komt. En anders moeten we nog maar een keer een bezoekje brengen aan de bioscoop zolang de Barbie-film nog draait.

View post on Instagram
 

Beeld: Barbie