Films & Series

Waarom iedereen het over de Netflix-serie Knokke Off heeft

knokke-off-netflix

Netflix heeft weer een nieuwe serie toegevoegd aan hun brede assortiment. En kijkers waren enorm enthousiast over deze Vlaams-Nederlandse dramaserie. Daarom konden wij het ook niet laten om deze te bingen en wij snappen nu wel waarom iedereen het er over heeft.

Nieuwe serie Knokke Off

Deze Vlaams-Nederlandse drama serie speelt zich af in Knokke, een kustplaats in West-Vlaanderen. Deze staat bekend om zijn welvarendheid. Er wonen namelijk veel mensen die absoluut niet krap bij kas zitten. En dat is dan ook waar deze serie over gaat. Alex en Louise zijn namelijk kinderen van rijke ouders en hebben dus weinig zorgen in het leven. Ze hoeven niet te werken, maar kunnen wel rijkelijk genieten van hun luxe leventje.

Toch gaat niet alles altijd even soepel. De rijke ouders van deze kinderen gaan namelijk nogal vaak vreemd en ook de Nederlandse Daan komt samen met zijn moeder terecht in Knokke. Ze besluiten om een tijdje te gaan kamperen op de lokale camping en dat is geen toeval. De moeder van Daan denkt namelijk dat haar zus, Claudia, is vermoord door een familie in Knokke.

Watch on YouTube

Lees ook:
Eerste beelden van Videoland-serie Monica en Kaj zijn hi-la-risch

Deze nieuwe Netflix-serie krijgt dus veel positieve reacties van de kijkers en staat momenteel dan ook in de top 10 van best bekeken series. En ook op Twitter zijn kijkers laaiend over Knokke Off. “Must see”, schrijft een van de kijkers en ook “enorm spannend” en “geweldig” lezen we tussen alle tweets. En ook wij hebben deze serie in een keer gekeken en raden het zeker aan. Maar als je even toe bent aan een ontspannen momentje, dan kan je misschien beter een andere serie kiezen. Want door de spannende momenten die continu in deze serie verschijnen, zal deze serie je niet rustig maken. Durf jij het aan?

View post on Instagram
 

Beeld: netflix

Must reads 👀