Celebs

Zien! Dit is de knappe verloofde van EOTB’s Joyce

Roos-Sanne
verloofde-eotb's-joyce

Het achtste seizoen van Ex On The Beach is dan wel ten einde gekomen, maar dat betekent niet dat alle juice gestopt is. In de nieuwe video van YouTuber Nick Eshuis laat oud deelneemster Joyce heel casual vallen dat ze verloofd is. Ehm, wat?! Wij hebben iets gemist, denk ik… 

Dit is de – mega knappe – verloofde van EOTB Joyce

Ondanks dat ze in de villa al voor heel wat drama zorgde, dropt ze nu pas de échte bom. Joyce geeft namelijk aan dat ze verloofd is – en met een wel heel knappe man!

Drama in de villa

Joyce is één van de originals van het achtste seizoen van Ex On The Beach. Ze kwam naar het eiland voor de drama en dat heeft ze gekregen ook. Maar als je dacht dat het daar bij bleef, dan heb je het mis! Joyce vertelt nu namelijk dat ze verloofd is.

Verloofd

In de nieuwe video van Nick Eshuis gaat hij in gesprek met Joyce en Lynn. Wanneer hij de vraag stelt of zij ná de opnames nog met andere kandidaten de lakens hebben gedeeld, heeft Joyce daar een onverwachts antwoord op. ”Nee, ik heb een vriend, Nick!” roept ze. What!? Hier keken we al raar van op, maar ze doet er nóg een schepje bovenop: ”Schat, ik ben verloofd.” OMG!

Lees ook
Onherkenbaar! Zo zag Joyce van Ex On The Beach er vroeger uit

De knappe verloofde van Joyce

De knappe verloofde van Joyce heet Manuel. Joyce vertelt dat zij en Manuel eigenlijk way back gaan en ze zelfs rond de opnames van Ex On The Beach nog een ding hadden! ”Het is een heel verhaal, van hem en mij. Dat speelt al vijf jaar eigenlijk”, vertelt ze. ”Eerst was het niet serieus en dan was het wel serieus, en toen hadden we ruzie en ben ik vertrokken naar Ex on the Beach.” Dit is dus ook de reden waarom ze de lakens niet heeft gedeeld met een van de andere deelnemers tijdens de opnames. Oh my!

De tekst gaat verder onder de foto’s

Manuel

Over Manuel zelf weten we nog niet veel. Aan zijn foto’s zien we dat het in ieder geval een knappe, getatoeëerde jongen is. Ook heeft hij een paar schattige kiekjes met Joyce online staan. Lief! Wij wensen het stel heel veel geluk samen.

Beeld: MTV