Lifestyle

Déze kleuren zijn voor de feestdagen van 2022 hélemaal trending

Kerst staat bijna voor de deur, wat betekent dat het versieren en de inkopen weer van start zijn gegaan. Niet geheel onbelangrijk dus om op de hoogte te zijn van alle kersttrends. Wij vertellen je daarom over alle kleuren die deze feestdagen trending zijn! Zo weet je precies wat je allemaal in huis moet halen. 

Klassiek

De belangrijkste kleuren voor de feestdagen blijven de traditionele kleuren rood, groen en goud. Deze zijn klassiek en hiermee kan je nooit de mist ingaan. Dit jaar wordt er echter ook wat ruimte gemaakt voor de kleur wit. Dit refereert aan onze hoopvolle verwachting van een witte kerst. Mocht het dus niet gebeuren, heb je de witte kerst zelf in huis gehaald. Wit herinnert ons aan sneeuw en zal de kerstsfeer dan ook helemaal tot leven laten komen. Jouw interieur zal er gegarandeerd trendy en gezellig uitzien.

Metallic

Naast de klassieke kleuren die ieder jaar terugkomen, wil je voor de feestdagen van 2022 ook investeren in metallic kleuren. We zien ze volop in onze kledingkast voorbijkomen, maar willen ze nu ook in ons interieur en versieringen verwerken. Denk aan kleuren als metallic goud en zilver die de feestelijke sfeer zullen benadrukken.

Groener dan groen

Naast metallics zijn verschillende kleuren groen helemaal trending deze winter. We associëren deze kleuren met de natuur en willen dit maar al te graag door laten schemeren in onze kerstversieringen. Daarom zijn andere warme, natuurlijke kleuren als chocolade bruin en zanderig beige ook kleuren die we deze feestdagen veel zullen zien.

Lees ook:
Dit zijn de 12 leukste kerstballen voor kerst 2022

Trendkleuren

Mocht je de bovengenoemde trendkleuren nog een beetje veilig vinden, dan hebben we nog wat trending knalkleuren voor je in petto! Hierbij moet je denken aan knalroze en zachtblauw. Kleuren die we niet snel associëren met de kerst, maar die ook zeker kunnen zorgen voor een uniek en origineel kerstdecor. Wij hebben alvast even wat inspiratie voor je op gedaan. You’re welcome!

Beeld: pinterest