Fashion

Deze kledingstukken vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

mannen-kledingstuk-aantrekkelijk

Één ding moet duidelijk zijn: draag altijd wat je zelf wil! Jij mag bepalen wat je zelf aantrekt. Toch betrappen we onszelf er weleens op dat we willen weten wat mannen leuk vinden. Lees hier welke kledingstukken mannen nou echt aantrekkelijk vinden bij vrouwen.

Little black dress

Als je op date gaat bijvoorbeeld is het niet onbelangrijk om te weten hoe je je date vanaf minuut één al te pakken hebt. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar de kledingstukken die mannen echt aantrekkelijk vinden bij vrouwen en trappen we de lijst af met de little black dress. Een van de meest tijdloze kledingstukken, maar mannen gaan er erg goed op. Het straalt namelijk klasse en zelfvertrouwen uit, waar mannen doorgaans naar opzoek zijn.

Rode kleding

Oké, mannen vinden zwart mooi, maar rood is nog net een tikkeltje beter. Dit betekent niet dat je van top tot teen in rood gekleed moet gaan. Dat is iets te veel van het goede. Kies daarom voor rode accenten in je outfit, zoals een rode top of een rood jurkje waar je een jasje overheen draagt. Zo komt de rode kleur subtiel naar voren zonder dat je overdrijft. Perfect!

Strakke rok

Yup, we know! Lekker oppervlakkig weer, maar mannen vinden het geweldig wanneer we een strakke rok dragen. Zo kunnen ze namelijk goed naar ons figuur kijken. We snappen dat je dit misschien op een eerste date nog niet wil dragen. Je wil natuurlijk ook comfortabel gekleed zijn. We raden je daarom aan om dit wellicht in een verder stadium te dragen wanneer je wat sterker in je schoenen staat.

One shoulder en Off shoulder

Mannen vinden het mooi om wat huid te zien en de perfecte manier om dit te doen, zonder dat je je naakt voelt, is het dragen van een top waar je schouders te zien zijn. Op een comfortabele manier toch wat skin showen! Dat is wat we willen en wat blijkbaar goed werkt bij de mannen.

Lees ook:
Deze dingen vinden mannen enorm aantrekkelijk aan een vrouw

Kanten kleding

Waar doet kant jou aan denken? Juist, aan lingerie! Dat is precies de reden waarom mannen zo gek zijn op kleding met kant. Denk aan een satijnen top met kanten afwerking of volledig kanten body. Heel sexy, maar toch comfy! Mocht je je vriend een keer willen verrassen? Draag dan kanten lingerie, een tipje van ons. 😉

Beeld: pinterest