Food

OMG! Er bestaat nu Kinder Bueno Spread voor op brood

kinder-bueno-spread

Van Snickers en Mars spread naar Speculoos en smeerbare marshmallows. Het kan niet gek genoeg en we smeren het op onze boterham en crackers. Nu is er weer een andere variant van de chocopasta, namelijk Kinder Bueno Spread. Dit wil toch iedereen?!

Kinder Bueno Spread

Deze keer schrijven we niet over een overheerlijke cocktail of een goddelijk pastarecept dat je thuis in een paar stappen kan namaken. We willen je introduceren aan de Kinder Bueno Spread! Je kan het vergelijken met een chocopasta voor op brood, maar dan met de smaak van het lekkere Kinder-snackje. Dit smeerseltje wil toch iedereen in zijn kast hebben staan? Smeer het op een crackertje, rijstwafel of een boterham.

Met zo een lekkernij maak je tegenwoordig niet alleen maar de jonge kids vrolijk, maar wij denken dat er genoeg volwassenen zijn die dit ook heerlijk zouden vinden! Toen wij dit nieuws lazen ging ons enthousiasme door het dak, helaas werden wij blij gemaakt met een dode mus en zijn jullie daar ook in getrapt. De Kinder Bueno Spread is namelijk een snackfish, maar met dit recept kan je hem altijd nog zelf thuis maken!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wil je hebben! Déze geweldige ‘bubble plates’ gaan viral op TikTok

Snackfish

Voor degene die niet weten wat een ‘snackfish’ is, no worries, je bent niet de enige! Volgens de Urban Dictionary is het ‘a snack that lies about it’s legitimacy as an official product online for internet clout and attention. Most commonly fabricated in Adobe Photoshop’. Samengevat? Het product bestaat dus niet echt en is gemaakt door een fan om aandacht te krijgen.

Pff, dat is ze dan goed gelukt! Wij waren erg teleurgesteld met het nieuws en hopen dat een medewerker van Kinder dit oppakt. Laten we deze overheerlijke spread werkelijkheid maken! Gelukkig weet TikTok altijd raad en staan er talloze video’s online hoe je de Kinder Bueno Spread zelf thuis kan namaken!

View post on TikTok

Must reads 👀