News

Hoe gaat het nu met Kimmy en Kengi van Love Island 2023?

kimmy-kengi-love-island

In het nieuwste seizoen van Love Island hebben we kunnen zien dat de finale van het populaire programma werd gewonnen door sprookjeskoppel Kimmy en Kengi. Het avontuur is inmiddels alweer een tijdje achter de rug, maar we zijn natuurlijk razend benieuwd hoe het nu met het winnende koppel van Love Island 2023 gaat.

Love Island 2023

Na de opnames van Love Island 2023 is er inmiddels al heel veel gebeurd. Zo heeft Nycole het uitgemaakt met Jonna en niet veel later volgde ook Garbi die liet weten dat ze niet verder wilde gaan als koppel met Junar. Veel kijkers vragen zich dan ook af of de deelnemers van Love Island 2023 niet alleen mee hebben gedaan voor de fame. Maar het winnende koppel Kimmy en Kengi lijkt toch wel echt de liefde bij elkaar te hebben gevonden in de Love Island-villa.

De twee waren al vanaf het eerste moment een koppel en zijn ook niet meer van elkaar zijde geweken. En hoewel Kimmy af en toe wat twijfels had over het leeftijdsverschil, merkte ze tijdens Casa Amor toch wel dat ze haar koppelpartner heel erg miste. En gelukkig voor haar kwam hij alleen terug uit en bleef hij dus trouw aan Kimmy, so cute! 

Hoe gaat het nu met Kimmy en Kengi?

Het was dan ook zeer terecht dat Kimmy en Kengi Love Island 2023 hebben gewonnen en er met het prijzengeld van door gingen. Maar we zijn natuurlijk allemaal enorm benieuwd of ze nog steeds samen zijn. In een interview met Fawry van RTL Boulevard geven ze een update en vertellen ze ook over hun toekomstplannen.

Zo laat Kimmy weten dat het leeftijdsverschil inmiddels niet zoveel meer uitmaakt. Ze vinden zelf dat Kimmy ‘een soort grote kleuter is’, terwijl Kengi, die 4 jaar jonger is, zich al redelijk volwassen kan gedragen. Ook laat Kimmy weten dat het voor haar geen liefde op het eerste gezicht was, maar voor Kengi was dat wel anders. “Ik wist eigenlijk al meteen zeker: zij moet het worden.”

View post on Instagram
 

Ze hebben samen de bubbel van Love Island verlaten en stappen weer terug in het ‘normale’ leven. Maar Kengi woont in Gent, België en Kimmy komt uit Amsterdam. Gelukkig heeft het stel daar iets op bedacht. Ze toen twee dagen Amsterdam, twee dagen Gent en wisselen dat steeds af.

Verder heeft het stel nog niet nagedacht over samenwonen. En wat ze gaan doen met het prijzengeld? Dat wordt uitgegeven aan het redden van de dieren, hun eigen bedrijven en ze willen samen nog een leuke reis gaan maken. Wij wensen Kimmy en Kengi heel veel geluk samen.

Beeld: love island