Films & Series

Kijkers hebben veel kritiek op nieuwe HBO Max serie

kijkers kritiek nieuwe serie

Er is weer een nieuwe serie verschenen op HBO Max die erg lijkt op de populaire serie Euphoria. Maar toch zijn niet alle kijkers even enthousiast over deze nieuwkomer.

The Idol

We hebben het over de nieuwe HBO Max serie The Idol. De serie volgt het verhaal van Jocelyn, een bekende popzangeres, die tijdelijk door een diep dal gaat. Zij heeft namelijk een zenuwinzinking gekregen tijdens een van haar optredens en doet er alles aan om haar reputatie zo snel mogelijk weer te verbeteren. Maar dit doet zij niet alleen, want zij krijgt hulp van Tedros. Hij is een clubeigenaar en cultleider in Los Angeles. Hij doet zijn best om samen met haar, haar carrière weer op de rit te krijgen. Uiteindelijk worden de twee verliefd op elkaar en krijgen ze een relatie. Helaas verloopt dit niet zoals Jocelyn gehoopt had en krijgt ze te maken met heel wat obstakels. De serie is behoorlijk intens en heeft veel steamy scenes. The Idol is de nieuwste productie van Euphoria-bedenker Sam Levinson, die voor de serie samenwerkt met grote namen als The Weeknd, Lily-Rose Depp en Troye Sivan. Ondanks het goede verhaal en de spelers, hebben kijkers toch wat kritiek op de nieuwe serie.

Kritiek

The Idol staat pas twee dagen op HBO Max, maar kijkers hebben al veel kritiek op de nieuwe serie. Zij hebben het vooral over de hoeveelheid pikante beelden en daardoor wordt de serie vergeleken met Fifty Shades of Grey én andere films en series die hierbij in de buurt komen. Kijkers hadden helaas iets anders van de serie verwacht.

Zelfs op Twitter houden mensen zich niet in. “Yeah, THE IDOL has the EUPHORIA vibes you might expect but it’s really more like somebody put BLACK SWAN, SUCCESSION, and SECRETARY in a blender and let it rip. Prepare yourself for quite the discourse…”, laat één van de kijkers weten. Dit was nog niet alles, want hij voegde het volgende eraan toe: “By the way, this doesn’t put it on the level of any of those!”

View post on Twitter

Lees ook: 
Kopen Zonder Kijken-kijkers verrast over uitspraak van makelaar Alex

Ondanks de kritiek van veel kijkers, is de serie zeker het proberen waard. Er zijn ook genoeg positieve reacties en veel mensen zien de overeenkomsten met de populaire serie Euphoria. We weten niet precies hoelang we nog op het nieuwe seizoen van Euphoria moeten wachten, dus je kan dan net zo goed beginnen met The Idol.

Beeld: HBO Max: The Idol

Must reads 👀