News

Kijkers Temptation Island in shock door cliffhanger Miriam en Lester

temptation island boete

Gisteren hebben we kunnen kijken naar een van de laatste afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. In deze aflevering zagen we of drie van de vijf koppels nog samen waren. Maar dat was niet het spannendste van die aflevering.
Kijkers waren namelijk vooral in shock over de aflevering van volgende week.

Temptation Island: Love or Leave

Gisteren kregen we in de nieuwste aflevering van Temptation Island antwoord op de vraag welke koppels nog bij elkaar zijn. Eerst was het de beurt aan Shanta en Joël. Tijdens het laatste kampvuur vlogen zij elkaar direct in de armen. Ze kregen beide geen beelden meer te zien, omdat ze zich goed hadden gedragen tijdens de dreamdate. De twee love birds hebben het avontuur dus overleefd.

Ondanks dat Evie en Mike het programma vroegtijdig moesten verlaten, kregen we ook te horen of zij nog steeds samen zijn. Het koppel is nog smoorverliefd op elkaar en Mike heeft zelfs een kinderwens. WOW!

Als laatste zagen we Mitch en Iris. Dit was misschien wel het leukste kampvuur, want Mitch vroeg Iris ten huwelijk. OMG! De twee zijn nu druk bezig met het plannen van de bruiloft. Maar op social media ging het na afloop van de aflevering vooral over het voorstukje van volgende week. Kijkers van Temptation Island waren namelijk in shock over wat zij te zien kregen.

Lees ook: 
Baby nieuws: EOTB-Jørney Hendrikx bevallen van tweede kindje

Miriam & Lester

Aan het einde van de aflevering, kregen we een voorstukje te zien over de aflevering volgende week. Kijkers van Temptation Island hadden hier een duidelijke mening over en waren behoorlijk in shock. In de cliffhanger zagen we namelijk hoe Miriam de laatste beelden van Lester te zien kreeg. Ze werd erg emotioneel toen Lester naast haar kwam zitten, maar sloeg in een keer om. Haar tranen waren in een keer weg en ze werd behoorlijk kwaad op hem.

Kijkers vonden het bizar om te zien hoe je zo snel kan switchen van emotie. Zo reageert een kijker met: “Ik denk serieus dat Miriam bezeten is”. Een andere kijker tweet met: “Miriam heeft echt een meervoudigepersoonlijkheidsstoornis”. Wij zijn benieuwd naar de aflevering van volgende week en of de overige koppels het Temptation-avontuur hebben overleefd.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: Videoland: Temptation Island: Love or Leave