News

Kijkers verbaasd over het einde van The Roast van Famke Louise

kijkers-roast-famke-louise

Gisteravond hebben we kunnen zien hoe Famke Louise volledig werd afgebrand in haar eigen Roast, de meningen van de kijkers zijn nog al verdeeld. Het is duidelijk dat de haat naar de zangeres nog steeds niet over is!

The Roast van Famke Louise

Zangeres Famke Louise is wel wat gewend als het om haat-comments gaat. Het schijnt zelfs zo te zijn dat ze de meest gehate BN’er van dit moment is. Oei! Maar ze heeft lak aan haar haters en verschijnt als hoofdpersoon in The Roast van Famke Louise. Gisteravond was het dan eindelijk zo ver en zagen we hoe ze door een groep BN’ers volledig werd afgebrand. Zelf heeft ze het allemaal wel al eens gehoord en ze hoopt op deze manier ervoor te zorgen dat ze niet meer zoveel haat-berichten krijgt op het internet.

Ondanks dat er genoeg mensen van de roast hebben genoten en hun respect hebben uitgesproken voor de zangeres, is het nog lang niet klaar met alle haat. De kijkers waren voornamelijk niet te spreken over het einde van het programma en spreken hun verbazing uit.

Lees ook:
Famke Louise over haar roast: ‘Dat ging voor mij wel iets te ver’

‘Dansen in het Donker’

Nadat de bekende Nederlanders hun zegje hadden gedaan over de 24-jarige Famke, mocht zij op het einde reageren op alle ‘gemene’ grappen. Ze hield zich niet in en vuurde de ene na de andere kandidaat af. Het publiek was enthousiast en ze sloot de show af met een grande finale. Ter promotie van haar nieuwe single ‘Dansen in het Donker’, gaf ze het publiek een voorproefje van haar nieuwe nummer. En daar waren de kijkers thuis iets minder over te spreken.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: instagram @famkelouise_

Must reads 👀