News

Kijkers van Ex on the Beach zijn nu al klaar met deze deelnemer

eotb janey en maxim

Gisteren was het eindelijk zover en konden we genieten van de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. De eerste aflevering begon gelijk al vrij heftig en de dates gingen er heet aan toe. Maar kijkers zijn nu al klaar met deze deelnemer.

Ex On The Beach: Double Dutch

Het wachten wordt beloond, want gisteren was de eerste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch te zien. Tijdens de eerste aflevering werden acht originals aan ons voorgesteld en ging het er al vrij snel behoorlijk heet aan toe. In verschillende interviews zeiden ze al unaniem dat dit ‘het heftigste seizoen tot nu toe zal worden’, en de start is wat dat betreft zeker veelbelovend. De Tablet of Terror kan dit seizoen ook zeker niet ontbreken en stuurde de acht singles op date. Vooral bij de date van Marc-Junior en Janey ging het er al snel heet aan toe. Zij hebben dan ook de eerste nacht al direct de lakens met elkaar gedeeld. Maar kijkers van Ex on the Beach hebben na de eerste aflevering al een duidelijke mening, want zij zijn deze deelnemer nu al zat.

Lees ook: 
Baby nieuws: deze Temptation Island-ster is vader geworden

Marc-Junior

Marc-Junior was tijdens de eerste aflevering heel erg aanwezig en hij kwam ook veel in beeld. Hoewel hij goed in de smaak viel bij de dames, zijn kijkers van het realityprogramma deze deelnemer nu al zat. De twintigjarige single zorgt voor een hoop irritaties bij de mensen thuis, dit blijkt vooral uit de reacties op Twitter. Zo reageert een kijker met: “Ik keek dit…heb de naam junior iets te vaak gehoord. Je geeft je geslachtsdeel toch geen naam?” Een andere kijker zegt: “Ik verbaas me elk jaar weer hoe raar mensen kunnen zijn.” Mensen zijn voornamelijk verrast dat hij zijn mannelijke lid een naam heeft gegeven en deze tijdens de aflevering heel vaak heeft benoemd. Wij zijn nu al benieuwd naar de avonturen van Marc-Junior in de tweede aflevering.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: MTV: Ex on the Beach

Must reads 👀