News

Kijkers zijn helemaal klaar met EOTB-Maxim: ‘Ik ga hem cancellen’

maxim-eotb

We hebben gisteren weer kunnen genieten van een nieuwe aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch. En dit keer waren de ogen vooral gericht op de jonge Maxim. Hij deed volgens kijkers nogal wat vreemde uitspraken en daar waren ze het niet mee eens. Op Twitter krijgt hij dan ook veel kritiek over zich heen.

Ex on the Beach: Double Dutch

De singles doen er iedere keer weer alles aan om met een flinke kater te worden. En ook Maxim heeft dit keer goed z’n best gedaan. Hij begon zijn avond bij Janey en belandde uiteindelijk in het bed van Cinta en Lynn. Maar er was volgens hem niets gebeurd, want dat zou tegen zijn principes ingaan.

Principes van Maxim

Hij wilde niets doen met de meiden, omdat ze al met iemand anders gekust hadden. En ook vond hij ‘de bodycount van Lynn al te hoog’. Toch blijkt hij het wel leuk te vinden om deze meiden te teasen. Want even later in de aflevering doet hij dit ook met Michelle, maar ook zij krijgt geen sexy time met Maxim.

Lees ook:
Deze EOTB-deelnemer heeft Rijk Hofman bedreigd: ‘Je bent een poeplap’

Kijkers ergeren zich dan nu ook aan Maxim en vragen zich af of Ex on the Beach: Double Dutch wel het juiste programma voor hem is als hij zoveel ‘principes’ heeft. Op Twitter krijgt hij dan ook veel kritiek over zich heen: ‘Dus Maxim heeft mommy issues, duidelijk’, is er te lezen. En ook: ‘Vond Maxim wel oké, maar neem het terug na dat hypocriete gelul’, schrijft een andere kijker. Wat vond jij van deze uitspraken?

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter