News

Kijkers verbazen zich over deelneemster Echte Meisjes in de Jungle

shock-echte-meisjes

De derde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle is inmiddels alweer te zien op Videoland. Deze stond voornamelijk in het teken van het gevecht tussen Esmée Ipema en Louisa Janssen. Niet alleen hierdoor waren de kijkers in shock, maar ze maakte zich vooral grote zorgen om déze deelneemster.

Echte Meisjes in de Jungle

Sinds de eerste aflevering van Echte Meisjes in de Jungle gaat het in de media nergens anders meer over. Het gevecht van Esmée en Louisa, die in de derde aflevering weer aanbod kwam, was een heftige binnenkomer voor de kijkers. We zagen in de vorige aflevering hoe Louisa in de aanval ging op Esmée, waardoor zij uiteindelijk zelfs naar het ziekenhuis moest!

Niet alleen Esmée kon niet meer mee doen aan de race, maar ook Louisa wordt naar huis gestuurd. Geweld wordt niet getolereerd en de meiden moeten hun temper maar weten te onderdrukken. De EOTB-ster heeft thuis nog veel last gehad van haar arm en moet misschien zelfs geopereerd worden. Ondanks dat de fans zich veel zorgen maakte over Esmée, is er nog een kandidaat waar we ons hart voor vasthouden.

View post on TikTok

Lees ook:
Jill Goede was bang voor déze deelnemer in Echte Meisjes in de Jungle

‘Ze ligt weer op de grond’

We hebben het natuurlijk over Lena. Vanaf moment één stromen de reacties binnen over haar nieuwe kont. Ze heeft een BBL laten doen en kan hier maar lastig mee uit de voeten. Veel fans vinden het hilarisch om naar te kijken, maar sommigen spreken ook hun lichte zorgen uit.

“Lena lieverd, wat heb je jezelf aangedaan”, schrijft iemand op Twitter. En “De aflevering is nog geen 10 minuten bezig en Lena ligt alweer op de grond”, reageert een andere kijker.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: videoland

Must reads 👀