News

Kijkers B&B Vol Liefde grappen op Twitter over dit bijzondere moment

b&b-vol-liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde trok gelijk al veel kijkers. En ook op Twitter ging het weer helemaal los. Kijkers denken namelijk dat er een moment van B&B Vol Liefde is scène is gezet en daar worden behoorlijk wat grappen over gemaakt.

B&B Vol Liefde

In het derde seizoen van B&B Vol Liefde zien we hoe de 26-jarige Joy op zoek gaat naar zijn ware liefde. Hij heeft een aantal meiden uitgekozen die langs mogen komen op ‘Mount Joy’. Maar kijkers vielen vooral over de manier waarop Babette besloot om naar Joy toe te gaan. Ze ging namelijk liftend naar haar bestemming toe.

Liftend op de berg

Babette stond in de bocht van een berg te wachten op een voorbijrijdende auto. En die kwam al vrij snel de bocht om gereden. De auto stopt voor de brunette en ze vraagt of ze mee mag rijden. “Hallo meneer, ik moet naar Mount Joy. Dat ligt op de heuvel. Heeft u tijd om mij daarheen te brengen?” De man reageert dat ze in mag stappen en brengt haar naar de berg. Maar de kijkers vertrouwen dit niet helemaal.

Lees ook:
De zus van Joy uit B&B Vol Liefde verscheen eerder in dit programma

Reacties op Twitter

Het valt de kijkers namelijk gelijk op dat de kentekenplaat van de auto blauw is. En op Twitter geven ze daar hun ongezouten mening over: “Meisjes stapt in, auto rijdt weg en we zien aan het nummerbord dat het een taxi is”, schrijft een van de kijkers. En ook een andere kijker is het opgevallen dat dit niet zomaar een voorbijganger was. “Die man zag er, samen met zijn van blauwe nummerplaat voorziene auto, toch wel behoorlijk uit als een taxichauffeur.”

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: B&B Vol Liefde