Lifestyle

Betaald krijgen voor het kijken van Netflix? Wat een droombaan!

netflix-kijken-droombaan

Bestaat er zoiets als een droombaan? Een baan die zo leuk is dat je echt de hele dag kunt blijven werken? Het antwoord is: ja! Je kunt nu namelijk solliciteren voor een droombaan waarbij je de hele dag in bed mag liggen en Netflix kijken. Klinkt als een droom, toch? 

Series bingen op bed

Er bestaat nu een baan waarbij je de hele dag in bed Netflix mag kijken en mag slapen. Sounds too good to be true? Nee hoor, dit is dus een echte baan waarbij je in je meest comfortabele outfit, de hele avond jouw favoriete serie mag bingewatchen. Het mooiste: je wordt er nog voor betaald ook! Crafted Beds, een Engels matrassenmerk biedt deze vacature aan. Zij proberen de kwaliteit van hun matrassen constant te verbeteren door middel van een doorlopend onderzoek. En voor zo’n belangrijk onderzoek moet er natuurlijk wel iemand zijn die de matrassen kan testen. Zie jij jezelf al de hele dag op bed liggen in je comfy outfit met je favoriete serie?

Lees ook:
Slachtofferhulp Nederland wil dat Netflix The Jeffrey Dahmer Story verwijdert

Over de baan

De baan is echt een fulltime functie waarbij je op jaarbasis zo’n 28.400 euro betaald krijgt (voor de mensen die ons nog steeds niet geloofden ;)). Je zou iedere week zo’n 37,5 uur ‘werken’ en tussendoor heb je ook nog pauzes! Logischerwijs moet je wel nog wat vragen beantwoorden over het comfort van de matrassen. Anders heeft het onderzoek weinig nut. Maar dat heb je er wel voor over lijkt ons. Ten slotte ronden we deze vacature af met de laatste eis: je moet woonachtig zijn in Engeland, omdat het onderzoek gericht is op het Engelse matrassenmerk Crafted Beds. Maar als dit echt jouw droombaan is, laat dat je niet tegenhouden. Misschien tijd om te verhuizen? Very good idea, indeed.

Beeld: Pinterest